Detalii incredibile în cazul CĂRNII STRICATE. O cameră ascunsă scoate la iveală adevărul VIDEO

Treizeci de tone de carne stricată au fost descoperite în depozitul Antefrig din cartierul bucureştean Pantelimon. Nu 323 de kilograme, aşa cum susţine preşedintele ANPC. O spune patronul unui stand vecin cu cel în care inspectorii au găsit marfa alterată. El susţine că stricăciunile au ajuns cu greu la Protan pentru a fi incinerate. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 14:54
Detalii incredibile în cazul CĂRNII STRICATE. O cameră ascunsă scoate la iveală adevărul VIDEO

Scandalul cărnii stricate a lăsat urme la depozitul din Pantelimon. Carnea de pui şi curcan se găseşte greu, în cantităţi mici. Patronii magazinelor din depozit recunosc că probleme nu sunt doar la Cluj, acolo de unde a pornit scandalul, ci şi aici.

OPC-ul…sunt nişte toante! Era vorba de trei sute de kilograme. Dacă nu le-au ieşit buletinele de analiză… Nişte tacâmuri şi nişte spate de pui. Ieşiseră din termen şi aveau acolo treizeci de tone! Nu trei sute de kile!  Ăia din capăt, de la Crevedia, de-acolo. Urma să le dea avizul de la Protan. Abia acum le-au cărat. Sunt trei zeci de tone! Nu? Protanul, nici ăia nu pot arde decât nu-ştiu-ce cantitate, spune patronul unui stand cu carne.

Citeşte şi:REVOLTĂTOR. Sutele de tone de carne STRICATĂ a ajuns în SPITALE

„Eu vă pot spune doar ce este negru pe alb. Ce au constatat colegii mei, ce este scris in procesul verbal. Oprirea definitivă şi în procesul verbal cu măsura complementară de oprire definitivă de la procesul de comercializare. Restul lucrurilor aici nu demonstreaza nimic. E o discuţie între un operator economic si reporter, să înteleg? Eu am încredere totală în subalternii mei. Comisarii pe care îi am sunt oameni cu experienţă, oameni pe care mă bazez în continuare şi îi asigur şi pe consumatori de capacităţile şi performanţele dânşilor şi de pregătirea pe care o au”, a declarat Marius Dunca, preşedinte ANPC.

Citeşte şi: DETALII ŞOCANTE în dosarul mafiei cărnii stricate. Firmele aprovizionau spitale, şcoli şi penitenciare