Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul femeii ucise de trei adolescenţi, anul trecut, în Deva

Detalii înfiorătoare din ancheta în cazul crimei comise de trei adolescenţi în centrul Devei, ies la iveală. Femeia pe care au bătut-o cu bestialitate, au violat-o şi au abandonat-o în stradă a cerut ajutor în faţa unei camere de supraveghere timp de aproape jumătate de oră. Femeia ştia de existenţa camerei şi s-a poziţionat intenţionat în faţa ei, în speranţa că cineva va vedea ce se întâmplă

29 iun. 2016, 06:53
Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul femeii ucise de trei adolescenţi, anul trecut, în Deva

Procurorii au stabilt că în noaptea de 9 august 2015 femeia de 40 de an a fost bătută, jefuită şi violată în Piaţa Victoriei din Deva. Aceasta a fost apoi lăsată să zacă mai multe ore în stare de inconştienţă.

La scurt timp, cei trei adolescenţi, Raul Adafinei (14 ani, la acea vreme), Vasile Sîngurelu (15 ani, la acea vreme) şi Daniel Sîngurelu (15 ani, la acea vreme) au fost arestaţi preventiv pentru viol şi tâlhărie şi omor.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 8 spre 9 august 2015, Vasile Sîngurelu, Daniel Sîngurelu şi Raul Adafinei aveau de gând spargă mai multe magazine şi maşini, şi au rămas pe străzile oraşului până spre dimineaţă.

Daniela Boboia era cunoscută ca om al străzii şi obişnuia să rămână peste noapte în zona în care a fost atacată de cei trei adolescenţi.

Femeia a fost victima adolescenţilor de mai multe ori şi i-a recunoscut imediat. Presupunând că o vor ataca din nou, s-a refugiat la adăpostul I.P.H., unde ştia că este amplasată o cameră de supraveghere video.

„Adolescenţii au decis să atace victima, sens în care s-au deplasat toţi trei din zona statuii lui Decebal către ea. Vasile Sîngurelu şi Raul Adafinei au traversat sensul giratoriu deplasându-se direct la victimă, iar Daniel Sîngurelu a ocolit zona sensului giratoriu pentru a veni din dreapta ei. Vasile Sîngurelu şi Raul Adafinei s-au apropiat de femeie, iar Vasile Sîngurelu a atacat-o încercând să o lovească cu piciorul în partea superioară a corpului spre cap, dar s-a dezechilibrat a căzut şi a ratat lovitura, victima deplasându-se în partea opusă a acestei intrări, avertizându-i pe inculpaţi că zona este supravegheată video”, informează anchetatorii, potrivit adevarul.ro. 

Scenele de groază au fost înregistrate de camerele de supraveghere din zonă.

 „Cei trei au aşteptat în zona clădirii IPH momentul oportun pentru a ataca victima şi când au văzut că nu sunt persoane în jur s-au apropiat de ea la orele 3:50, din 9 august 2015, aşa cum rezultă din înregistrările video ale unei camere de supraveghere. Femeia, bănuind intenţia lor, s-a refugiat într-o zonă care era luminată şi unde era amplasată o cameră video, care a surprins cum ea a umblat în cerc foarte agitată prin faţa uşii clădirii, începând cu ora 3:50, şi a strigat gesticulând, probabil la inculpaţii care o încolţeau. La ora 4 şi 7 minute, deci după 17 minute cât au ţinut victima în suspans, la intrarea în IPH, s-a observant pe înregistrarea video cum Vasile Sîngurelu s-a apropiat de victimă şi a lovit-o cu piciorul înspre cap. Femeia a umblat în continuare agitată prin faţa aceleiaşi uşi până la ora 4 şi 14 minute, când înregistrarea video surprinde momentul în care Vasile Sîngurelu şi Daniel Sîngurelu au atacat-o deodată”, se arată în dosar.

Daniel Sîngurelu a lovit-o pe femeie cu pumnul, aceasta a căzut spre perete, iar minorul a continuat să o lovească în mod repetat cu pumnii şi cu picioarele, până când Daniela Boboia a căzut la orizontală, moment în care a intervenit şi Vasile Sîngurelu, care la rândul său a lovit-o cu piciorul, în timp ce aceasta era căzută pe postamentul placat cu gresie în stare de inconştienţă.

„Toate loviturile celor doi au fost aplicate cu o intensitate şi o cruzime deosebită, fiind direcţionate cu preponderenţă spre zona capului, iar faptul că la faţa locului nu au fost descoperite urme de sânge s-a datorat faptului că femeia purta la momentul respectiv o glugă pe cap. Ambii inculpaţi s-au retras pentru câteva secunde de lângă ea şi imediat Daniel Sîngurelu s-a apropiat din nou, a prins-o de picioare şi a tras-o cu brutalitate, târând-o peste un postament şi peste cele două trepte, victima lovindu-se în acest mod cu capul în cădere de ambele trepte. Adolescentul a tras victima în zona din stânga uşii de acces în clădirea I.P.H., într-o zonă întunecoasă şi ferită de vizibilitate din Piaţa Victoria, datorită vegetaţiei, dar şi din cauza faptului că zona respectivă nu este iluminată la nivelul solului”, informau anchetatorii.

După ce au violat-o cu sălbăticie, adolescenţii i-au căutat în buzunare şi i-au luat toate bunurile găsite.

După ce a stat mai multe zile în comă, femea a murit.

Citeşte şi O copilă de 12 ani a fost violată de ciobanul bunicului său. Reacţia bunicilor este şocantă