DETALII NOI în cazul elevei dispărute în Bucureşti. Vezi ce au descoperit anchetatorii VIDEO

Căutări disperate pentru găsirea elevei olimpice dispărută acum două zile din Bucureşti. Poliţia Capitalei a organizat, în premieră, o celulă de criză. Fata a fost căutată în spitalele şi mănăstirile din jurul Capitalei, însă nici urmă de ea. În ceea ce priveşte pistele anchetatorilor, potrivit unor surse, telefonul şi bijuteriile elevei au fost vândute de mai multe ori până acum, informează România TV.

14 feb. 2014, 15:39
DETALII NOI în cazul elevei dispărute în Bucureşti. Vezi ce au descoperit anchetatorii VIDEO

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că poliţiştii au descoperit telefonul mobil şi un lănţişor al fetei la o casă de amanet, existând indicii că tocmai ea le-a vândut. De asemenea, se pare că telefonul ale elevei a fost vândute de mai multe ori până acum. Potrivit unor date ale anchetatorilor, prima oară telefonul a fost vândut unui comerciant de telefoane mobile din zona Pieţei Kogălniceanu, iar această persoană ulterior l-a vândut unei alte persoane din zona Pieţei Unirii. În prezent, telefonul a fost preluat de poliţişti pentru a-l verifica.

Familia fetei este extrem de îngrijorată, pentru că în ultima vreme, Iulia se arăta foarte interesată de religie. Intra pe tot felul de site-uri de profil. Mai mult, înainte de a pleca de acasă, fata le-a lăsat părinţilor un mesaj în care spunea că vrea să se călugărească.

Vă iubesc, îmi pare rău, m-am îndrăgostit iremediabil de Iisus„, a scris fata în biletul pe care l-a lăsat părinţilor ei.

Citeşte şi IULIA IONESCU pune autorităţile pe jar. Celulă de CRIZĂ la poliţie. Ce detaliu ÎNGRIJORĂTOR s-a descoperit

Fata i-a şi spus duhovnicului său că vrea să meargă la mănăstire, însă acesta a sfătuit-o să termine mai întâi şcoala.

La nivelul Poliţiei Capitalei se fac eforturi uriaşe pentru găsirea elevei. S-a format o celulă de criză, poliţiştii au căutat fata în spitale şi în mănăstirile din apropierea Bucureştiului.

„Poliţiştii au căutat, în primă fază, la toate unităţile spitaliceşti de Primiri Urgenţe, pentru a vedea dacă este un minor cu semnalmentele descrise. Ulterior au aflat o informaţie că această minoră are o înclinaţie către credinţă. Au verificat toate mănăstirile din Bucureşti, dar şi din jurul Capitalei, fără niciun reultat însă”, a declarat, la România TV, Emilia Mihai, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.

Poliţiştii l-au audiat pe duhovnicul fetei, iar acum îi audiază pe colegii de clasă. Eleva în vârstă de 15 ani a dispărut miercuri, în drum spre liceul la care învată, Colegiul „Sfântul Sava”.

Citeşte şi IULIA CRISTINA IONESCU a dispărut fără urmă. Duhovnicul elevei de la Sf. Sava, audiat de procurori

Dacă aţi văzut-o sau aveţi informaţii ce pot ajuta la găsirea elevei, sunaţi imediat la numărul de urgenţă 112 sau adresaţi-vă celei mai apropiate secţii de poliţie.