Detalii noi în cazul FEMEII care CÂNTĂ fără oprire aceeaşi MELODIE. Vezi la ce au supus-o asistentele

Cazul femeii din Botoşani care cântă fără oprire de aproape două săptămâni a şocat România. Cu toate acestea, soţul pacientei spune că asistentele au bătut-o şi au plimbat-o ca salvarea.

19 nov. 2013, 16:59

Gică Iurescu, soţul femeii care nu se poate opri din cântat, îşi doreşte ca femeia care a fost lângă el toată viaţa să se facă bine. Astfel, el a declarat într-un interviu recent că ar vrea ca pacienta să fie intrenată într-un spital din Bucureşti, potrivit Wowbiz.

Citeşte şi ŞOCANTA poveste a femeii din Botoşani care de o SĂPTĂMÂNĂ cântă o singură MELODIE zi şi noapte VIDEO

Se pare că starea pacientei este în continuare gravă, fiind nedormită şi nemâncată de mai multe zile. Mai mult, ea ar fi fost agresată de asistentele care trebuiau să aibă grijă de ea. 

Când am internat-o la diabet, a mers pe picioarele ei. M-a recunoscut atunci. Apoi m-am întors acasă. Nora mea m-a anunţat după câteva zile că au sunat de la Botoşani să merg repede  la ea. Asistenta mi-a spus că m-a chemat ca să îi pun pampers fiindcă i-au pus sondă. Am întrebat-o pe soţia mea dacă mă recunoaşte şi ea mi-a spus că da. Mi-a mai spus că a avut un vis noaptea aia şi că s-a speriat. Asistenta i-a pus sonda, a legat-o de pat şi a bătut-o. A pus-o în salvare şi a plimbat-o, auzea sunetul salvării. Doamnele din salon nu au recunoscut nimic. Doctorul i-a dat drumul acasă. Am ajuns acasă şi a început să vadă în loc de om un copac şi tot aşa, până când a ajuns să faca aşa„, a povestit bărbatul care speră ca soţia lui să îşi revină şi să se întoarcă sănătoasă acasă.

Citeşte şi Cântăreţ la doar doi ani: Nu ştie încă să vorbească, dar cântă Beatles VIDEO