DETALII NOI în cazul milionarilor jefuiţi din Piteşti. Agresorul a fost reţinut, însă nu îşi recunoaşte fapta

Detalii noi au ieşit la iveală în cazul jafului asupra milionarilor din Piteşti. Agresorul reţinut marţi nu a recunoscut nimic până acum. Anchetatorii au stabilit deja că soţul femeii atacate cu ranga nu are nicio legătură cu agresorul. Infractorul a fost prins cu ajutorul amprentelor lăsate la locul jafului şi al imaginilor de la un atac precedent, informează România TV. Între timp, femeia atacată şi-a revenit din comă şi ar putea da declaraţii oamenilor legii. 

27 mai 2015, 09:46
DETALII NOI în cazul milionarilor jefuiţi din Piteşti. Agresorul a fost reţinut, însă nu îşi recunoaşte fapta

Agresorul de 33 de ani nu a recunoscut atacul sângeros comis la Piteşti. Totuşi, probele ridicate din vila milionarilor arată clar că el este autorul agresiunii.

Citeşte şi Adevărul neştiut al ATACULUI BRUTAL de la Piteşti. MILIONARUL Cristescu nu a anunţat Salvarea

Bărbatul a fost găsit de anchetatori în casa lui din Cisnădie şi nu s-a opus reţinerii. Considerat deosebit de periculos, individul care practică arte marţiale are la activ mai multe atacuri violente în ţară şi în străinătate. Ultima lovitură a fost cea de la Piteşti, când a intrat peste familia unui milionar, a lovit-o pe soţie cu o rangă, apoi s-a năpustit asupra bărbatului.

Anchetatorii au stabilit că milionarul din Argeş nu are nicio legătură cu agresorul şi că nu el a comandat atacul. La audierile de la Piteşti a fost chemat şi un afacerist din Mangalia, atacat de acelaşi individ la începutul lunii.

Citeşte şi Detalii incredibile despre atacul asupra familiei de milionari din Piteşti. Tâlharul a rămas în vilă mult timp

Atacul de la Mangalia a fost similar celui din Piteşti. Agresorul a intrat înarmat cu o sabie peste omul de afaceri şi soţia acestuia, i-a ameninţat şi a furat bijuteriile şi banii pe care i-a găsit în casă. Cu ajutorul unei poze surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe agresor.

Citeşte şi Poliţiştii au ridicat actele medicale ale soţiei milionarului din Piteşti atacat în propria casă