Detalii ŞOC despre cel mai tare transfer reuşit de Gigi Becali. Fotbalistul a fost ameninţat: „Te distrug dacă nu semnezi cu Steaua!”

Florin Manea a acuzat-o pe Anamaria Prodan că s-a folosit de intimidări pentru a-l face pe Nicolae Stanciu să semneze cu gruparea finanţată de Gigi Becali.

20 nov. 2018, 09:41
Detalii ŞOC despre cel mai tare transfer reuşit de Gigi Becali. Fotbalistul a fost ameninţat: „Te distrug dacă nu semnezi cu Steaua!”

Nicolae Stanciu s-a transferat de la FC Vaslui la Steaua, actuala FCSB, în 2013, când era reprezentat de impresarul Florin Manea. Acesta a povestit la GSP live detaliile incredibile ale mutării!

Bombă în showbiz! Alexandra Becali s-a combinat cu fiul unui milionar controversat!

„Porumboiu avea nevoie de bani, dar eu am vorbit și cu Becali. Am primit oferta de la Steaua și am mers la Nicușor: uite, avem ofertă de la Steaua și de la Spartak Moscova, dar trebuie să mai așteptăm. E decizia ta, nu te pot influența! Mi-a spus să mai așteptăm. Erau mai mulți bani pentru toată lumea dacă mergea în Rusia. Într-o seară, eu am plecat în Uruguay pentru a rezolva o problemă, iar o mașină s-a dus la Vaslui pentru a-l semna neapărat pe Stanciu. A fost amenințat, înjurat. I s-a spus: dacă nu semnezi cu Steaua, te distrug! Anamaria Prodan a consultat transferul. Stanciu a pierdut 60.000 de euro în acel moment”, a spus Florin Manea.

Nicolae Stanciu a ajuns la Steaua pentru 700.000 de euro, fiind vândut în 20016 la Anderlecht pentru 8,8 milioane de euro.