Mărturisiri şocante ale soţiei afaceristului austriac găsit spânzurat la Buzău. Ce a făcut bărbatul înainte să-şi pună capăt zilelor

Soţia afaceristului austriac găsit spânzurat într-o localitate din Buzău a povestit, în exclusivitate, pentru România TV că bărbatul şi-a luat viaţa pentru că ea a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el. Afaceristul își dorea foarte mult un copil cu femeia mai tânără cu 20 de ani decât el.

RomaniaTV.net
10 apr. 2019, 12:47
Mărturisiri şocante ale soţiei afaceristului austriac găsit spânzurat la Buzău. Ce a făcut bărbatul înainte să-şi pună capăt zilelor

Soția milionarului austriac scoate la iveală detalii șocante. Rudolf Heinz și-ar fi pus capăt zilelor după ce aceasta a refuzat să întrețină relații sexuale cu el, întrucât avea interdicție, în urma unei operații pe care o făcuse recent.

„El avea operaţie de vasectomie, după care o operaţie făcută în Germania ca să poată să aibă copii. Doctorul i-a spus trei săptămâni să nu aibă contact sexual. El a vrut să rişte, iar eu i-am zis nu. (…) S-a enervat, a început să facă ochii mari, să râdă ironic, apoi a chemat un taxi şi a plecat. A zis că se duce la Bucureşti”, a povestit femeie.

Geanina Heinz spune că a doua zi după ce a plecat de acasă, soțul ei i-a trimis un mesaj cu o cameră de hotel unde femeia ar fi trebuit să-i găsească testamentul. Totodată, i-a trimis și un ultim mesaj de adio.

„Mi-a lăsat o poză cu un bilet pe Whatsapp în care scria că este sfârșitul vieții lui, că este voința lui. (…) „Am să las bilet că tu nu ești vinovată de toate astea, din cauză că nu vreau să ai de suferit”. Eu nu am crezut”, a mai povestit soţia austriacului.

Afaceristul austriac a fost găsit spânzurat de podul de la Mărăcineni. El se căsătorise în urmă cu jumătate de an cu românca mai tânără cu 20 de ani. Geanina şi Rudolf locuiau mai mult în Viena, de unde bărbatul de 48 de ani îşi coordona afacerile în imobiliare şi fabrica de cabluri electrice deschisă în Cehia.