Noi DETALII ŞOCANTE în cazul COPILULUI UCIS de TATĂ din cauza unui virus informatic

Un bărbat din judeţul Brăila şi-a spânzurat fiul de 4 ani, apoi s-a omorât şi el. Bărbatul şi-a omorât copilul cu propriile mâini,apoi l-a spânzurat. Bărbatul şi-a explicat gestul, el spune că adunase datorii pentru că intra pe site-uri de adulţi.

RomaniaTV.net
13 mart. 2014, 16:42
Noi DETALII ŞOCANTE în cazul COPILULUI UCIS de TATĂ din cauza unui virus informatic

Detalii şocante în cazul bărbatului din Brăila care şi-a omorât copilul de 4 ani, după care s-a sinucis. Medicii legişti spun că tatăl şi-a ucis fiul cu propriile mâini, apoi l-a spânzurat. Anchetatorii fac testarea grafologică a biletului de adio în care criminalul spune că are o datorie imensă pentru că a intrat pe site-uri pentru adulţi, potrivit România TV.

Citeşte şi Detalii HALUCINANTE ies la iveală în cazul sinucigaşului din Brăila, care şi-a spânzurat copilul

Trupul copilului de doar 4 ani şi cel al tatălui său au fost ridicate pentru necropsie. Medicii legişti nu au finalizat ancheta, dar primele date sunt cutremurătoare: bărbatul şi-a ucis copilul cu propriile mâini şi mai apoi l-a spânzurat. Localnicii din Movila Miresii sunt şocaţi. După ce s-a asigurat că şi-a omorât copilul, bărbatul şi-a pus capăt zilelor.

Bărbatul a recurs la gestul cutremurător după ce a primit un mesaj că are de plată 70.000 de lei pentru că a accesat mai multe site-uri pentru adulţi. De fapt, totul era doar un virus informatic. Lângă cadavre a fost găsit şi un bilet de adio. Procurorii au cerut o expertiză grafologică ca să stabilească dacă a fost scris de tatăl criminal.

Citeşte şi Un bărbat şi-a spânzurat fiul de 4 ani, apoi l-a folosit ca o contragreutate pentru a se sinucide şi el

Nu mi se pare normal ce am făcut. Îmi cer iertare de la toţi. Am primit atenţionare că am de plată 70.000 lei sau fac 11 ani de puşcărie. Nu vreau ca Nicuşor să rămână să sufere în urma mea. Eu nu suport să fac puşcărie. Nu suport” i-a scris bărbatul femeii.

Bărbatul mai avea încă trei copii. Unul dintre băieţi, de 14 ani, a fost cel care a descoperit trupurile neînsufleţite ale fratelui şi tatălui său.