Detalii ŞOCANTE în cazul morţii manechinului Anca Roventa. Medicii au rămas muţi când i-au văzut stomacul

Anca Roventa (26 ani) a fost găsită moartă, marţi seara, în propria casă, iar apropiaţii săi susţin că la autopsie nu s-ar fi găsit în stomac în stomac niciun pic de mâncare, în schimb ea avea o alcoolemie mare.

19 dec. 2014, 11:47
Detalii ŞOCANTE în cazul morţii manechinului Anca Roventa. Medicii au rămas muţi când i-au văzut stomacul

Anca Roventa a fost găsită fără suflare în apartamentul pe care îl deţine în Bucureşti, marţi, după ce timp de două zile prietenii nu au mai ştiut de ea.

Frumoasa brunetă, manechin de talie internaţională, petrecuse duminică într-un club de fiţe, iar prietenii spun că ea consumase o cantitate mare de alcool. În prezent, trupul fetei se află la INML, dar moartea sa rămâne învăluită în mister. Din primele cercetări, anchetatorii exclud cu desăvârşire varianta sinuciderii, având în vedere că nu există urme de violenţă pe corpul tinerei de 26 de ani.

Citeşte şi Un alt model de top a fost găsit fără viaţă în propriul apartament. Povestea e identică cu cea a Ancăi Roventa

Cancan.ro a publicat vineri informaţiile pe care medicii de la IML le-au dat părinţilor fetei, după efectuarea autopsiei. „Nu avea niciun fel de mâncare în stomac, deci nu se apropiase de niciun aliment în ultimele 24 de ore. Toată lumea ştia că ţine o dietă strictă pentru că luase câteva kilograme în greutate şi se vedea obeză. În realitate, Anca nu avea mai mult de 47 de kilograme. La un moment dat se auzise în cercul nostru că ajunsese să fie bulimică, atât de mult îşi dorea să slăbească.

Citeşte şi ŞOCANT: Prima ipoteză în cazul morţii fotomodelului Anca Rovenţa

În schimb, se pare că primele teste spun că ea ar fi avut alcoolemie în sânge în momentul decesului. În ziua aceea fusese la mall şi la o şedinţa foto, iar seara avea prezentare, deci trebuia să se pregătească„, a declarat o prietenă a Ancăi, pentru cancan.ro.