Detalii şocante în cazul tragediei din Olt. Şoferul de TIR care a ucis cinci oameni avea permisul suspendat

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în ancheta carnagiului soldat cu 5 morţi, în Olt. Şoferul de TIR, care a spulberat două maşini avea permisul suspendat. Nereguli majore au fost descoperite şi la firma la care lucra.

RomaniaTV.net
26 apr. 2017, 15:42
Detalii şocante în cazul tragediei din Olt. Şoferul de TIR care a ucis cinci oameni avea permisul suspendat

Permisul şoferului fusese suspendat cu doar trei ore înainte de producerea tragediei. Acesta depăşise pe linia continuă. De asemenea, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR), viteza înregistrată de autotren în momentul accidentului era de 88 de kilometri pe oră, limita în zonă fiind de 70 de kilometri pe oră.

Mai mult, şoferul nu respectase timpii de odihnă şi conducere, în ultimele 28 de zile, iar anvelopele erau reşapate. Inspectorii de trafic au aplicat şi o amendă firmei pentru care lucra bărbatul, urmând un control pe fond la sediul societăţii.

Expertiza tehnică a scos la iveală faptul că anvelopa care a explodat era reşapată. Firma care deţine tir-ul a primit deja o amendă de 12 mii de lei.

Familia moartă în accident a fost dusă la Craiova, iar joi urmează să fie înmormântată.

Accidentul a avut loc luni, în judeţul Olt. Două maşini au fost strivite de un TIR scăpat de sub control. Un cauciuc uzat a explodat în mers, iar vieţile a doi părinţi tineri şi cele ale micuţilor lor au fost curmate fulgerător. La fel de tragic şi-a găsit sfârşitul şi un celebru antrenor de tenis, aflat la volanul celeilalte maşini lovite de mastodontul ucigaş.

Citeşte şi Accident grav în Olt, s-a declanşat PLANUL ROŞU. Cinci oameni şi-au pierdut viaţa, printre morţi se află şi doi copii VIDEO