Detalii teribile după crima din vară dintr-un bar din Slatina. Reacţia UCIGAŞULUI care a înjunghiat un sportiv

Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, fost sportiv de performanţă, a fost omorât de liderul unul clan din Slatina, în urma unui conflict spontan, în luna iulie a acestui an. Fostul sportiv a fost înjunghiat cu un cuţit în piept. În prezent, ucigaşul spune că are remuşcări şi regretă ceea ce a făcut.

RomaniaTV.net
15 oct. 2014, 07:43
Detalii teribile după crima din vară dintr-un bar din Slatina. Reacţia UCIGAŞULUI care a înjunghiat un sportiv

Detalii teribile după crima din vară dintr-un bar din Slatina, când un sportiv a fost ucis cu sânge rece într-o încăierare cu mai mulţi ţigani. Criminalul a recunoscut că şi-a omorât victima, mai mult, spune că regretă totul, dar susţine că a fost provocat. Boxerul a fost omorât chiar sub ochii soţiei cu un cuţit artizanal folosit în luptele ilegale de stradă, potrivit România TV.    

CITEŞTE ŞI Cristi Gălbenuşe a postat o fotografie pe Facebook CU CÂTEVA ORE înainte de a fi UCIS. Vezi ce făcea sportivul

Atacatorul s-a întors la locul crimei la câteva minute după ce îl înjunghiase pe Cristi Gălbenuşe pentru a recupera arma crimei. Bărbatul a început să lovească în stânga şi în dreapta pentru a-i îndepărta pe cei care încercau să-i acorde pugilistului primul ajutor şi apoi s-a repezit şi a smuls cuţitul din pieptul tânărului. Persoanele aflate la faţa locului au reacţionat imediat şi l-au lovit pe criminalul care voia să fugă cu arma. Acesta a fost doborât la pământ şi fotografiat cu cuţitul în mână.

CITEŞTE ŞI Medicul legist, declaraţii despre cauza morţii lui Cristi Gălbenuşe: A fost o MOARTE VIOLENTĂ, trei plăgi

Echipajele de ambulanţă deplasate la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa băiatului,care a decedat. Şi agresorul a ajuns la spital, cu multiple traumatisme, în urma bătăii în care a fost implicat.