Detalii uluitoare în cazul poliţistului ucis la Vişeu de Jos. Cine este unul dintre suspecţii arestaţi

Unul dintre cei doi bărbaţi arestaţi preventiv pentru că l-ar fi ucis pe şeful Postului de Poliţie din localitatea maramureşeană Vişeu de Jos a fost amendat de poliţist cu câteva zile înainte de crimă, arată procurorii. De asemenea, anchetatorii precizează că şeful de post a fost ucis între orele 10.00 şi 11.00, fiind încuiat apoi în birou, unde a fost găsit în jurul orei 19.00.

10 ian. 2017, 16:15
Detalii uluitoare în cazul poliţistului ucis la Vişeu de Jos. Cine este unul dintre suspecţii arestaţi

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Maramureş, Adela Dorina Mociran, a arătat, într-un comunicat de presă, că, potrivit probatoriului administrat în cauză, în 4 ianuarie, între orele 10.00 – 11.00, inculpaţii Ioan Aurelian Tomoiagă şi Marius Ovidiu Tomoiagă l-au înjunghiat de mai multe ori cu un obiect tăietor/înţepător pe şeful Postului de Poliţie din Vişeu de Jos, în sediul unităţii.

„După agresiune, victima a fost încuiată în birou, fiind găsită decedată în jurul orei 19.00. Leziunile tanatogeneratoare cauzate victimei au interesat zona arterei carotide stângi, a cordului şi zona abdominală”, se precizează în comunicatul citat.

Unul dintre cei doi fraţi fusese amendat de către şeful de post cu câteva zile înainte de producerea crimei, a menţionat Mociran, potrivit news.ro.

Şeful Postului de Poliţie din Vişeu de Jos, Gheorghe Nistor, a fost găsit mort în sediul instituţiei, miercuri seară.

Autopsia făcută de către medicii legişti a arătat că şeful de post a fost ucis, iar anchetatorii au stabilit la scurt timp un cerc de suspecţi, vineri, doi bărbaţi fiind reţinuţi. În 6 ianuarie, cei doi au fost reţinuţi, iar o zi mai târziu Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă a acestora pentru omor.

Surse judiciare au declarat, luni, pentru news.ro că fraţii s-au dus miercuri la Postul de Poliţie din Vişeu de Jos înarmaţi şi l-au înjunghiat pe Gheorghe Nistor fără ca între cei trei bărbaţi să existe vreun conflict.

Şeful de post îi chemase pe cei doi la audieri deoarece încălcaseră termenii controlului judiciar şi totodată fuseseră reclamaţi că ar fi tăiat arbori ilegal.

„Cei doi suspecţi încălcaseră termenii controlului judiciar şi în plus aveau şi o reclamaţie făcută de o persoană, care privea tăieri ilegale de arbori”, au spus sursele citate.

Citeste şi: Moment de reculegere păstrat de poliţişti pentru colegul lor ucis în Vişeu de Jos