DETALII ULUITOARE în cazul accidentului de la Cernavodă. Gestul NECUGETAT care a condus şase oameni la MOARTE

Şoferul vinovat de producerea accidentului de la Cernavodă în care şi-au pierdut viaţa alte cinci persoane nu deţinea permis de conducere şi era şi băut, după cum a arătat necropsia.

RomaniaTV.net
20 ian. 2014, 09:43
DETALII ULUITOARE în cazul accidentului de la Cernavodă. Gestul NECUGETAT care a condus şase oameni la MOARTE

Reprezentanţi ai Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au declarat luni pentru Agerpres că şoferul vinovat de producerea tragediei, în vârstă de 44 de ani, nu poseda permis de conducere. În plus, în urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul consumase şi alcool înainte de a urca la volan.

Şoferul care a provocat tragedia de la Cernavodă avea o alcoolemie de 1,65 grame pe litru alcool pur în sânge.

Un accident grav a avut loc duminică seară la Cernavodă. O maşină în care se aflau trei adulţi şi trei copii a căzut în Canalul Dunăre-Marea Neagră. Toate cele şase persoane şi-au pierdut viaţa, potrivit România TV.

Conform anchetatorilor, pasagerii aflaţi în autovehicul şi care au fost găsiţi morţi sunt o fată şi doi băirţi, de 5 ani, respectiv 10 ani şi 9 ani, o tânără de 24 de ani şi un tânăr de 19 ani. 

VEZI ŞI Veste CUTREMURĂTOARE în cazul accidentului de la Cernavodă. Scafandrii au mai găsit un copil VIDEO

Pompierii şi poliţiştii au fost alertaţi duminică seară de un cetăţean prin numărul unic de urgenţe 112 cu privire la cele petrecute.

Maşina căzută în apă a fost scoasă la suprafaţă cu o macara de mare tonaj după aproximativ patru ore de la producerea accidentului.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că şoferul ar fi pierdut controlul direcţiei maşinii din cauza vitezei mari cu care circula în condiţii de ceaţă şi carosabil umed.