Deţinut MORT în CONDIŢII SUSPECTE la Penitenciarul din Craiova VIDEO

Rudele deţinutului de la Penitenciarul din Craiova susţin că bărbatul a fost lovit de un gardian cu picioarele în spate, iar de atunci s-a simţit tot mai rău. El a fost trimis de două ori la spital în Craiova, însă medicii nu i-au depistat nicio leziune. În cele din urmă, el a fost trimis în Capitală, unde a şi murit. Rudele aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a afla cauza decesului, informează România TV.

09 feb. 2016, 17:42
Deţinut MORT în CONDIŢII SUSPECTE la Penitenciarul din Craiova VIDEO

În urmă cu două săptămâni a fost lovit de un poliţist cu genunchiul în coloană. Timp de două săptămâni a stat paralizat, nu a fost dus la spital, era imobilizat la pat, îl luau colegii şi îl duceau la toaletă pe braţe„, a spus sora deţinutului.

Abia după câteva zile, deţinutul a fost dus de două ori la spitalul din Craiova, însă de fiecare dată el era trimis înapoi la penitenciar, pe motiv că se preface.

Nu s-au evidenţiat leziuni care să aibă ca şi bază cele ce afirmă pacientul. Nici investigaţiile nu au pus în evidenţă leziuni care să-l împiedice să meargă„, a spus un medic.

Întrucât starea bărbatului devenea tot mai gravă, a fost trimis la spitalul Penitenciarului Colibaşi şi de acolo la Spitalul Universitar, din Capitală.

A fost trimis aici la Spitalul Universitar şi la 3 dimineaţa a murit. Nu ştim de ce a murit, nu ştim ce s-a întâmplat cu el„, a mai spus sora deţinutului.

În tot acest timp reprezentanţii spitalului spun că nu fac nimic altceva decât să respecte legea şi asta pentru că este vorba de o moarte suspectă. În acest caz, rudele nu-l pot lua pe bărbat acasă, ci abia după întocmirea actelor de deces el va putea fi ridicat de la IML.

Bărbatul era condamnat la 10 ani de închisoare pentru trafic de persoane.

Citeşte şi A fost GĂSIT MORT în propria CELULĂ, în condiţii extrem de BIZARE. Autorităţile cercetează cazul ŞOCANT FOTO