Deţinut periculos, liber pe străzi de 4 zile. Detalii HALUCINANTE ies la iveală despre evadare

Teroare în Cluj, unde un deţinut extrem de periculos se plimbă liber pe străzi de aproape 4 zile de când a reuşit să evadeze de sub nasul poliţiştilor. Anchetatorii merg acum pe varianta că infractorul are un complice care îl ajută să se asundă. Între timp, apar detalii halucinante şi despre evadare, deţinuţii au reuşit să fugă cu ajutorul unor muncitori neatenţi.

21 ian. 2015, 07:17
Deţinut periculos, liber pe străzi de 4 zile. Detalii HALUCINANTE ies la iveală despre evadare

Patru deținuți deosebit de periculoși au evadat, sâmbătă după-amiaza, din arestul IPJ Cluj. Toţi poliţiştii clujeni s-au mobilizat pentru prinderea lor. De asemenea, s-au organizat filtre pe toate drumurile din judeţ, iar poliţiştii verifică fiecare maşină.

După câteva ore, trei dintre ei au fost prinşi.

Potrivit România TV, deţinuţii au reuşit să fugă pentru că gratiile de la un geam au fost scoase de muncitorii de la firma de apă care au făcut reparaţii în zonă.

Cei patru sunt acuzați de tentativă de omor și furturi și se află în arestul IPJ Cluj de mai multe săptămâni. Unul dintre cei patru este Claudiu Botorea, care are pe numele lui mai multe condamnări pentru furturi, ultima din 2012, la trei ani și șase luni de închisoare. După ce a fost eliberat, Botorea a început din nou să fure fiind prins și arestat în data de 9 iulie 2014.

Al doilea deținut care a evadat în timpul programului de plimbare este Tiberiu Lăcătuș. Acesta este specializat în furturi și se află de mai multe săptămâni în arestul IPJ Cluj.

Al treilea Alexandru Bartoș care, din primele informații este cercetat pentru tentativa de omor

Al patrulea deținut, Daniel Baciu, este tot un hot.

„În jurul orei 18.00 patru deţinuţi au evadat din arestul IPJ Cluj. Au fost mobilizaţi toţi poliţiştii din judeţul Cluj pentru depistarea şi prinderea lor. De asemenea, poliţiştii au instituit filtre la ieşirile şi intrările din Cluj-Napoca, dar şi pe toate drumurile din judeţ şi sunt verificate toate maşinile”, potrivit unui comunicat al IPJ Cluj.