Deţinutul evadat din penitenciarul de lângă Craiova a fost prins după şase zile

Deținutul bucureștean care a evadat din Penitenciarul Pelendava, de lângă Craiova, a fost prins după șase zile de către polițiștii din județul Dolj. El s-a ascuns, în această perioadă, prin pădurile din zona închisorii, însă oamenii legii l-au prins în apropierea Gării Craiova.

RomaniaTV.net
15 aug. 2018, 13:23
Deţinutul evadat din penitenciarul de lângă Craiova a fost prins după şase zile

Un bărbat care a evadat în 9 august din Penitenciarul Pelendava – Craiova a fost prins miercuri în Craiova.

″În urmă cu puţin timp, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au localizat, identificat şi prins, în zona intersecţiei dintre Bulevardul Carol I şi Bulevardul Dacia, din Craiova, bărbatul de 26 de ani, din Bucureşti, care a evadat din Penitenciarul Craiova – Pelendava, la data de 9 august a.c.”, anunţă IPJ Dolj.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca la definitvarea acestora să fie făcute propunerile corespunzătoare unităţii de parchet competente.

„La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a fost constituită o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cel în cauză fiind încarcerat în Penitenciarul Craiova”, precizează poliţiştii.

Bărbatul a evadat în timp ce se afla la un punct de lucru, el ispăşind o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru furt calificat.