Deţinutul SCANDALAGIU a făcut din nou CIRC la tribunal

Deţinutul care miercuri s-a rănit cu un ciob în timpul procesului la Judecătoria Sectorului 4 a recidivat. Dus din nou în faţa instanţei, acesta a făcut şi de această dată scandal, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor, informează România TV.

RomaniaTV.net
26 sept. 2013, 07:10
Deţinutul SCANDALAGIU a făcut din nou CIRC la tribunal

Deţinutul violent care a provocat panică, miercuri, la Judecătoria Sectorului 4 a fost dus, joi, la Curtea de Apel, pentru judecarea contestaţiei prin care acesta speră să obţină anularea pedepsei de trei ani de închisoare la care este condamnat pentru furt.

Încă de la sosire, deţinutul a fost foarte recalcitrant. Adus cu o dubă specială, care a fost aşteptată de mascaţi la Curtea de Apel, bărbatul a început să ţipe ca din gură de şarpe în momentul în care a fost coborât din vehicul. El cerea să nu mai fie lovit, cu toate că nimeni nu îi făcea vreun rău în acel moment. Mascaţii care au aşteptat duba l-au luat în primire şi l-au dus către sala de judecată, pentru a evita noi incidente.

Bărbatul care s-a rănit singur, miercuri, cu un ciob, la Judecătoria Sectorului 4 nu a fost tocmai uşă de biserică nici în penitenciar, unde a primit mai multe sancţiuni. Magistraţii se vor pronunţa însă în privinţa infracţiunii de furt pentru care a fost condamnat.