Detoxifierea de primăvară a organismului

Iarna isi spune cuvantul asupra organismului. Odata cu primele raze de soare, oamenii incep sa resimta puternic oboseala, sa fie apatici sau sa nu poata sa doarma. Si pielea este afectata. Apar cosuri, pungi sub ochi sau se accentueaza celulita. Cele mai multe dintre aceste neplaceri s-au acumulat in timpul iernii din cauza alimentatiei necorespunzatoare si a sedentarismului. De aceea este necesara o detoxifiere de primavara a organismului. Aceasta va curata sangele si limfa de toxinele acumulate.

13 feb. 2015, 06:26
Detoxifierea de primăvară a organismului

Detoxifierea poate fi facuta intr-o cura expres, de zece zile sau se poate intinde pe durata unei luni. Cura expres le este destinata celor care fac anual o detoxifiere sau au o igiena de viata exemplara. Trebuie sa stiti ca primele zile de detoxifiere nu sunt o placere. Vor aparea oboseala, tulburari de dispozitie, dureri de cap sau mici probleme ale pielii.

Acestea sunt semnele ca toxinele sunt eliminate. Daca aveti indoieli ca organismul suporta o cura de detoxifiere, este bine sa discutati cu medicul inainte de a incepe.

Practic, detoxifierea de primavara consta in curatarea organismului atat in interior, cat si in exterior. Se tine un regim alimentar si sunt consumate alimente care ajuta la eliminarea toxinelor, iar pielea este ingrijita pentru a fi curata si stralucitoare.

Lamaie pentru stimularea ficatului

Ficatul este un organ prioritar in procesul de detoxifiere. Desi functiunile sale sunt multiple, ficatul are drept rol principal eliminarea deseurilor si neutralizarea toxinelor din organism. Pentru a stimula ficatul este recomandat sa va incepeti ziua cu un pahar cu apa calda cu suc de lamaie.

Papadie pentru curatarea ficatului

Rinichii filtreaza sapte litri de sange in fiecare ora, eliminand, prin urina, substantele inutile sau daunatoare organismului. Papadia faciliteaza functia de eliminare a rinichilor.

Citeşte continuarea pe curademiere.ro