Detoxifierea organismului. Sfaturi de la Dr. Oz. Cele mai bune alimente pentru detoxifiere

Detoxifierea organismului este un termen la moda. Pentru unele persoane, detoxiefierea organismului inseamna consumul unui suc de curatare care poate fi chiar placut, insa nu este mereu practic sau realist.

RomaniaTV.net
01 apr. 2018, 20:23
Detoxifierea organismului. Sfaturi de la Dr. Oz. Cele mai bune alimente pentru detoxifiere

Motivul pentru care trebuie sa ne preocupe detoxifierea organismului este simplu: stilul de viata ne poate pune la incercare corpul. Desi, in conditii normale, organismul este capabil sa se curete singur, cresterea nivelului de stres, lipsa exercitiilor fizice, constipatia, dieta necorespunzatoare si stilul de viata nesanatos, ca sa nu mai vorbim de cresterea toxinelor din mediu pot pune mare presiune asupra organismului. si cum nu poti evita in totalitate toxinele, este important sa-ti ajuti corpul sa scape de ele.

Iata 3 solutii simple pentru detoxifierea organismului pe care si cel mai ocupat dintre oameni le poate aplica.
Renunta la zahar pentru detoxifierea organismului
intre consumul de zahar si o multime de probleme de sanatate precum obezitatea, diabetul, inflamatiile care pot duce la afectarea membranei celulelor s-a stabilit o legatura directa. si cu cât esti mai stresat cu atât mai mult de bazezi pe alimentele si bauturile care contin zahar si care iti ofera un plus de energie pe termen scurt, pentru care insa, platesti un pret piperat din punctul de vedere al sanatatii. incearca sa renunti la consumul de zahar si asa vei preveni acumularea de kilograme, inflamatiile, imbatrânirea prematura si chiar dezechilibrul energetic.

Sfat: Bea ceai de lemn dulce.  Lemnul dulce (de fapt radacina) este o planta chiar mai dulce decât zaharul si are zero calorii. in plus, are proprietatii antiinflamatorii si antibacteriene ca si multe alte beneficii pentru sanatate.Alte ceaiuri care iti pot satisface nevoia de dulce sunt cele de menta si scortisoara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.