Dezamăgit în dragoste, Marian s-a sinucis la 19 ani. Mesajul sfâşietor al iubitei, pe Facebook

Tragedie în Vaslui, la Chirceşti. Dezamăgit în dragoste, Marian şi-a pus ştreangul de gât. Tatăl şi-a găsit fiul de 19 ani fără viaţă, spânzurat în garajul casei. Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetãri pentru a stabili, cu exactitate, motivele care l-au împins pe Marian Macovei la un asemenea gest.

20 feb. 2018, 12:14
Dezamăgit în dragoste, Marian s-a sinucis la 19 ani. Mesajul sfâşietor al iubitei, pe Facebook

Gest extrem al unui tânăr de 19 ani din satul Chirceşti, comuna Micleşti, judeţul Vaslui. Dezamăgit în dragoste şi afectat dupã ce pãrinţii au divorţat şi mama lui a plecat în străinătate, Marian a decis să-şi ia viaţa. Ultima decepţie suferiţă de Marian Macovei, despărţirea de iubita lui, a fost picătura care a umplut paharul.   A aflat că ar fi fost înșelat de aceea cu care avea o relație de cinci ani.

La scurt timp după ce a aflat cumplita veste, iubita tânărului a postat un mesaj sfâșietor pe contul personal de socializare. “Dumnezeu să te ierte dragul meu, nu o să te uit niciodată. Ai plecat prea devreme de lângă noi, ai lăsat în urma ta numai durere și suferință! Ai decis să faci acest pas, dar nu a fost bine, noi îti eram mereu alături, familia, prietenii.

Tu chiar nu ai observat, ai crezut că dacă pleci o să îți fie bine, dar nu a fost bine nici pentru tine, nici pentru noi! Nu îmi vine să cred că tu nu mai ești printre noi! Nu îmi vine să cred că nu te voi mai vedea niciodată! Prea devreme te-ai dus! Ne-ai părăsit când nu ne-am așteptat. Vei rămâne în sufletele noastre, suflet drag!”, a postat iubita băiatului pe pagina ei de facebook. 

Anul trecut a încercat sã-şi taie venele

Vecinii băiatului din Chirceşti povestesc cã Marian Macovei era un tânãr cu probleme. Relaţia cu tatãl era una destul de tensionatã si s-ar fi certat de câteva ori dupã ce tânãrul ar fi sustras din casã sume de bani. 

Mai mult, oamenii spun cã nu era la prima tentativã de suicid. De fapt, aceasta era a treia, dupã ce, anul trecut, a încercat sã-şi taie venele şi sã provoace un accident auto.