DEZASTRU la echipa naţională a României. ANUNŢ DUREROS al lui PIŢURCĂ

Victor Piţurcă are mari probleme înaintea primului meci din preliminariile lui Euro 2016, cel cu Grecia, din deplasare, de pe 7 septembrie.

29 iul. 2014, 16:45
DEZASTRU la echipa naţională a României. ANUNŢ DUREROS al lui PIŢURCĂ

Victor Piţurcă a anunţat că nu poate conta pe Alexandru Bourceanu, care s-a accidentat şi va relua pregătirea abia la sfârşitul lui august.

„Alexandru Bourceanu nu va putea juca în meciul cu Grecia. Are o problemă mai veche şi a fost tratat superficial, ca urmare că i-a recidivat. Nu doar la Steaua s-a întâmplat asta, ci şi la Trabzonspor. Abia în 3 săptămâni îşi va relua alergarea”, a spus Victor Piţurcă la Digi Sport.

Piţurcă are probleme şi cu fundaşii centrali: „Jucătorii români pleacă, dar nu joacă. Dacă Gardoş va pleaca în Rusia, fiţi convinşi că loturile echipelor de acolo sunt valoroase. Nu se duce Gardoş ca o vedetă acolo şi joacă titular. Chiricheş are şi el probleme. Chiar dacă din punct de vedere medical e OK, nu se află cu echipa în SUA, nu se antrenează cu echipa, nu are meciuri în picioare.  Avem mari probleme. Aria noastră de selecţie e tot mai mică”.