Dezbatere halucinantă în Senat, o senatoare PSD şochează: „Unii extrag informaţii din noi, ca să ne controleze” VIDEO

Senatorul PSD Gabriela Cretu a avut o luare de poziţie halucinantă în cadrul unei dezbateri online care a avut loc recent în Parlamentul României, pe tema tehnologiei 5G. "Noi trăim în capitalismul supravegherii. În momentul ăsta se extrag informaţii din nou asta se extrag informatii din noi, pe care unii le utilizează pentru a ne controla", spune parlamentarul. Gabriela Creţu este soţia baronului de Vaslui Dumitru Buzatu.

31 iul. 2020, 08:24
Dezbatere halucinantă în Senat, o senatoare PSD şochează: „Unii extrag informaţii din noi, ca să ne controleze” VIDEO

Conferinţa a fost organizată de Comisia de Afaceri Europene din Senatul Romaniei, al cărei preşedinte este chiar Gabriela Creţu. Dezbaterea a apărut în spaţiul public după ce unul dintre participanţi, fizicianul Cristian Presură, s-a arătat şocate de cele auzite din gura senatoarei.

Noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi. Am citit eu odata cifra aia cu multe zerouri de 10^27 biţi de informaţie pe care unii le utilizează pentru a ne controla comportamentele. E mult mai mult.. De asta, dacă măcar suntem resursă, trebuie să plătească dividendul. Acestea sunt nesoluţionate. Efectele pe piaţa muncii sunt nesoluţionate. Efecteşe asupra sănătăţii nu sunt clare, pentru că nu sunt studii, iar dacă sunt, atât de nouă este tehnologia 5G încât multe sunt studii interesate, plătite de unii sau de alţii. Eu sunt doctor în epistememiologie, mă pricep la teoria cunoşterii şi istoria ştiinţei. Se întâmplă întotdeauna chestia asta„, a spus Gabriela Creţu.

Acesta a fost un mic fragment, dar Cristian Presură a făcut şi o sinteza a celor spuse de nevasta baronului Buzatu. „Îmi pare rău că trebuie să fac referire la politică, dar până la urmă cred că asta lămureşte misterul cum un ONG mic ca STOP 5G România a fost primit la audieri în Senat. De fapt, cred că e exact pe invers.

Doamna senator Gabriela Cretu (PSD) pare că se teme de 5G / surveillance / control, aşa încat a rugat ea ONG-ul sa faca un memoriu si sa vina cu el „din partea societatii civile”! Iata ce spun chiar ei: „La solicitarea Comisiei de Afaceri Europene din Senatul Romaniei, Coalitia STOP 5G Romania a intocmit si a depus un Memoriu care prezinta pozitia societatii civice in raport cu aceasta Comunicare”

Mai jos alte declaraţii din audiere:

(13:50) Senator Gabriela Cretu: e vorba de dezvoltarea acelor „industrii” care vor inlocui forta umana si omul cu roboti si inteligenta artificiala pe de o parte cu consecintele sociale despre care am mai discutat

(1:21:30) Senatorul Gabriela Cretu: „inteligenta artificiala prelucreaza cantitati de informatie pe care noi nici nu le imaginam, creeaza algoritmi pe care noi nici macar nu ii intelegem si S-AR PUTEA SA NE CONDUCA SI PE NOI LA MOMENTUL ASTA!” La remarca senatorului Ecaterina Andronescu ca 5G-ul poate face masinile sa mearga singure si sa scapam de traficul pe care il avem, doamna Cretu continua: „eu cred ca daca mai conducem masina, mai antrenam inteligenta. Ma tem sa nu cadem in partea cealalta in care efectiv sa fim inutili. V-am mai spus eu ca ASTA ESTE PRIMUL MARE EXPERIMENT GLOBAL, ASTA CU COVID-UL, IN CARE VOM AFLA CARE SUNTEM UTILI SI CARE SUNTEM INUTILI”

(48:40) Senatorul Gabriela Cretu: „odata cu lumea digitala se creaza o noua realitate, care este strict privata, pe care nu o intelegem la nivel public, pe care nu o controlam si nici nu o impozitam, ca sa spunem asa”.

Your Website Title

 

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014