Dezbină şi cucereşte: Tacticile pe care le încearcă bărbaţii pe pielea ta

Bărbaţii spun că "agăţatul" femeilor este o adevărată artă, chiar dacă metodele în sine sunt literalmente dăunătoare şi rănesc persoanele vizate. Dar tot bărbaţii spun că în 90 la sută din cazuri, metodele lor funcţionează şi obţin ce îşi doresc: sex.

21 oct. 2014, 09:17
Dezbină şi cucereşte: Tacticile pe care le încearcă bărbaţii pe pielea ta

1. Barbatii se vor lua de tine si te vor critica. Totul incepe cu cateva intepaturi jucause despre faptul ca mergi cocosata, despre modul in care rujul iti ramane uneori pe dinti, despre modul in care te clatini atunci cand porti tocuri inalte. Ei vor sa te faca constienta de micile tale defecte.

2. Barbatii te vor insulta. Nu se vor da in laturi sa te insulte in fata. Iti vor spune ca rochia ta este urata. Parul tau este gras. Urechile tale sunt prea mari. Parfumul tau este dezgustator, etc. Dar pe masura ce amesteca insultele in conversatia voastra obisnuita si, eventual, cu cateva lingusiri, te vei simti tot mai putin increzatoare in tine, dar nu suficient de jignita pentru a pleca.

Citeşte şi Ce fel de sex îşi doresc bărbaţii când ajung la 30 de ani

3. Barbatii iti vor acorda atentie si apoi atentia lor va fi distrasa de o alta femeie. Atunci cand un barbat verifica din priviri o alta femeie in timp ce incearca (si „lucreaza”) sa te agate pe tine, el spera sa atinga o coarda sensibila a geloziei, pentru a te face sa crezi ca tu nu esti speciala. El vrea sa planteze gandul acesta in mintea ta: daca tu nu pui mana pe el, el va fi agatat de o alta femeie.

4. Barbatii se vor da la prietena ta mai putin atragatoare. Aceasta este o regula pentru toti acei barbati „jucatori”, carora le place sa agate. Cand un barbat vrea sa ajunga cu tine in pat, cel mai adesea el va incepe sa flirteze cu prietena ta mai putin atragatoare in locul tau. Prin faptul ca el face acest lucru, tu vei ajunge sa te gandesti de ce femeile frumoase nu sunt in centrul atentiei lui.

5. Barbatii vor face tot posibilul pentru ca tu sa te simti mai putin valoroasa decat esti in realitate. Cand femeile cauta un partener, ele isi doresc un barbat care este la fel de valoros ca si ele, daca nu chiar mai valoros. Din acest motiv, din moment ce majoritatea barbatilor nu pot creste valoarea lor doar printr-o conversatie, ei vor face tot posibilul pentru a reduce valoarea femeii – sau, mai degraba, perceptia ei despre propria valoare.

Citeste mai mult pe feminis.ro.