Deznodământ ULUITOR în cazul copilului FURAT de la pieptul mamei acum 30 de ani. Ce a descoperit familia

Deznodământ incredibil în cazul familiei din Olt care timp de 30 de ani a crezut că unul dintre gemenii născuţi pe 1 noiembrie 1984, la Maternitatea Slatina, este mort, dar în urmă cu câteva săptămâni a aflat că băiatul trăieşte şi a fost dat de bunică unei alte femei. După ce cazul a apărut la televizor, o femeie din America a sunat-o pe mama gemenilor să-i spună că fratele ei vitreg, înfiat de mama sa acum 30 de ani, seamănă perfect cu băiatul din fotografii.

RomaniaTV.net
08 oct. 2014, 13:15
Deznodământ ULUITOR în cazul copilului FURAT de la pieptul mamei acum 30 de ani. Ce a descoperit familia

Povestea gemenilor despărţiţi la naştere acum 30 de ani de o bunică şi o naşă care au crezut de cuviinţă ca unul dintre ei să fie încredinţat altei femei, în timp ce mamei sale i-au spus că bebeluşul a murit, ia o turnură demnă de scenarii de telenovele. Pe 23 august, bunica vinovată a decis să spună adevărul, chiar înainte de a-şi da ultima suflare. Bătrâna i-a spus fiului său că băiatul pe care l-a crezut mort trăieşte şi că ea, împreună cu naşa copilului, l-au dat altei familii chiar în spital

Oamenii şi-au spus povestea la televiziuni, în speranţa că băiatul pierdut se va recunoaşte în fotografia fratelui său geamăn şi îşi va căuta familia. La scurt timp de la difuzarea reportajului România TV, mama gemenilor a fost contactată de o femeie care a susţinut că este un medic stabilit în Statele Unite şi că are un frate vitreg, adoptat de mama sa în urmă cu 30 de ani, care se numeşte Alexandru şi care seamănă izbitor cu băiatul a cărui fotografie a fost prezentată la televizor.

Mama gemenilor, Tudoriţa Maria, spune că va face tot ce se poate pentru a-şi găsi băiatul, pe care nu l-a crezut niciodată mort, mai ales că, în urmă cu 30 de ani, nu a fost lăsată de soacra sa şi de naşa copiilor să vadă cadavrul micuţului. „Aveam 20 de ani… Când m-am dus să iau corpul băiatului, naşa mi-a tras plasa din mână şi mi-a zis să nu-l mai luăm acasă. Soacra mea a zis la fel şi ce ştiam eu? Nu m-am dus şi aia a fost greşeala cea mai mare a vieţii mele”, a povestit mama băieţilor, la România TV, despre cele întâmplate în noiembrie 1984 în Maternitatea Slatina.

Femeia a mai povestit că şi în trecut a avut indicii care au făcut-o să creadă că fiul ei nu a murit, dar nici soacra, nici naşa fiului său nu au recunoscut nimic până ca bătrâna să moară. De altfel, naşa copiilor nu recunoaşte nici acum nimic. „Este o situaţie năucitoare, dar noi ne zbatem din toate puterile. Acum, după moartea soacrei, când am auzit că băiatul trăieşte şi să-l căutăm, că ea cu naşi-sa l-au dat la o doamnă, sunt sigură că băiatul nu e mort şi că îl vom găsi. Mai demult, au fost persoane care mi-au zis că au văzut un băiat care semna cu băiatul meu şi am început să mă gândesc că copilul meu trăieşte. Acum 2 ani, în 2012, m-am dus în audienţă la comisaritul de poliţie în Slatina, la domnul comandant Voicu. Au cercetat, au găsit 4-5 băieţi, unul din ei semăna cu băiatul meu, mi-au spus că e din Sprâncenata de Olt. Am plecat singura în Sprâncenata şi am întrebat singură pe acolo dacă a fost vreo asistentă medicală în Slatina. Nu am găsit băiatul, dar am găsit un bărbat a cărui soră a fost asistentă în spital. Am întrebat, dar nu a vrut să-mi dea detalii. Ieri am aflat că această asistentă de la Sprâncenata are un băiat înfiat care seamănă perfect cu băiatul meu”, a povestit Tudoriţa Maria, la România TV.