Dezvăluire ŞOC la DIVORŢUL unei VEDETE. „Nu m-am măritat cu el pentru bani, abia dacă mai avea ceva!”

Un nou scandal a izbucnit în showbiz după mai multe dezvăluiri ieşite la iveală într-un proces de divorţ.

12 mart. 2018, 11:29
Dezvăluire ŞOC la DIVORŢUL unei VEDETE. „Nu m-am măritat cu el pentru bani, abia dacă mai avea ceva!”

Courtney Stodden, 23 de ani, a rupt tăcerea, în pragul audierilor pentru divorţ. Vedeta TV a explicat că în niciun moment nu a vânat banii soţului, susţinând că l-a iubit cu adevărat pe Doug Hutchison, milionarul cu 34 de ani mai în vârstă.

Te uiţi la filme XXX? Este GRAV! Uite ce se poate ÎNTÂMPLA

Mulţi au privit cu semne de întrebare relaţia lor, având în vedere diferenţa de vârstă, însă lucrurile au mers excelent până în 2017. După o sarcină pierdută, s-a ajuns la divorţ, iar de şase luni cei doi nu mai formează un cuplu. Deşi la un moment dat Courtney a făcut un apel disperat pe pagina de Instagram către soţul său, rugându-l să o primească înapoi, s-a mers mai departe cu divorţul, neexistând cale de împăcare.

Vedeta a explicat că l-a iubit cu adevărat pe Doug şi că în multe momente ea a fost cea care a adus bani în casă. Asta pentru că Hutchison s-ar confrunta cu mari probleme financiare.

IMAGINI NEBUNE. Un cuplu a fost filmat în timp ce făcea amor la geam VIDEO

„Nu m-am măritat cu el pentru bani, de abia dacă mai avea ceva când ne-am căsătorit. În realitate, în multe momente eu am fost cea care a susţinut familia cu bani. Nu vreau nimic în urma divorţului, nici nu ar avea ce să îmi dea”, a spus Courtney Stodden, potrivit TMZ.