Dezvăluire şocantă a unei vedete: a făcut avort chiar în timpul filmărilor

Cu toate ca nu a vrut ca acest moment dificil al vietii ei sa se afle, vedeta a indraznit in cele din urma sa admita ca a suferit un avort.

21 apr. 2014, 10:34
Dezvăluire şocantă a unei vedete: a făcut avort chiar în timpul filmărilor

Rebela Lindsay Lohan a dezvaluit in cadrul ultimului episod al reality show-ului sau ca in timp de filma, a suferit un avort.

Fosta fetita-minune a Hollywood-ului a socat in urma cu putin timp, cand a fost rugata sa reflecteze la experienta pe care a trait-o de-a lungul filmarilor. Atunci, ea si-a facut curajul si a spus ca in timp ce realiza reality show-ul post dezintoxicare, a pierdut un copil.

Scandal: O vedetă a publicat lista bărbaţilor cu care s-a culcat

„Nimeni nu stie asta”, a spus ea. „Am suferit un avort de-a lungul celor 2 saptamani in care am lipsit de la emisiune. E o poveste foarte lunga, dar de aceea la un moment dat s-a spus ca nu vreau sa filmez sau ca nu am chef sa fiu luata la intrebari. Nu puteam sa ma misc, imi era rau. Si mental, experienta m-a dat peste cap”, a spus Lindsay, potrivit perfecte.ro.

Lindsay Lohan ÎNNEBUNEŞTE din nou bărbaţii. Apare TOPLESS în cel mai nou film FOTO

Vedeta in varsta de 27 de ani nu a vrut sa spuna nimic despre tatal copilului si nu a intrat in amanunte, insa, cel mai probabil, ea va oferi in curand informatii despre ceea ce i s-a intamplat.

Lindsay a inceput sa filmeze un reality show imediat dupa ce a iesit pentru a 6-a oara de la o clinica de dezintoxicare. Emisiunea a fost realizata de postul TV al celebrei Oprah, OWN, care si-a propus sa o ajute pe fosta fetita-minune a Hollywood-ului sa scape de dependenta si sa isi reia cariera de actrita.

VEZI ŞI Are 26 de ani, dar arată ca la 40. Ce actriţă celebră s-a AUTODISTRUS – FOTO