Dezvaluire ŞOCANTĂ în scandalul legat de sarcina Valentinei Pelinel: „NU ESTE COPILUL LUI BORCEA”

Carmen Harra, clarvăzătoarea stabilită în America, susţine că băiatul pe care îl aşteaptă Valentina Pelinel nu ar fi al lui Cristi Borcea.

07 ian. 2016, 08:49

Carmen Harra a prezis si că Borcea se va desparti de Alina.

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea, REACŢIE ULUITOARE la aflarea veştii că Valentina este GRAVIDĂ

„In 2011 am spus ca Borcea nu o sa ramană cu Alina, insa nu cred ca ramane nici cu una, nici cu alta. Nu cred ca e copilul lui Borcea. Pană la urma, Borcea o sa platească multe pensii alimentare. Trebuie sa se dovedească ca acest copil este al lui, iar eu cred ca Alina si Borcea vor divorta si el nu va ramane cu niciuna dintre ele. De ce nu a spus Valentina cine e tatal copilului? Singura femeie care a avut intelepciune si care l-a inteles a fost prima nevasta, dar niciuna nu va ramane cu el”, a declarat Carmen Harra la o emisiune TV.

CITEŞTE ŞI Valentina Pelinel îi trimitea POZE SEXY lui Cristi Borcea la închisoare FOTO

Şi Valentina Pelinel a reacţionat pe Facebook: „Va salut si va multumesc celor care ma incurajati sa trec peste perioada asta. Nu e usor sa fii acuzata pe nedrept de oameni care nu iti cunosc viata, mai ales cand esti insarcinata. Important este ca am aceasta minune cu mine iar cei care acuza se vor lamuri ca nu e totul atat de negru si ei sigur nu se califica sa ridice piatra catre mine. E cineva perfect? Sigur nu, deci nici eu. Dar macar nu acuz, nu judec, nu vorbesc urat de nimeni in public si nu fac parte dintre cei care profita acum de situatie ca sa faca un leu in plus, fara pic de umanitate. Eu incerc sa ma relaxez alaturi de prietena mea care m-a invitat la munte, in Franta, precum aveam inca de anul trecut planificat”.