Dezvăluiri despre viaţa nocturnă a lui Adi Mutu: Dacă fetele nu voiau să plece cu el, le trăgea, le împingea

Adrian Marţian, fostul prieten al lui Adrian Mutu, a făcut mai multe referiri la viaţa de noapte a Briliantului, dezvluind că acesta obişnuia să plece fără să plătească şi jignea şi chiar agresa fetele.

RomaniaTV.net
25 mai 2016, 15:34
Dezvăluiri despre viaţa nocturnă a lui Adi Mutu: Dacă fetele nu voiau să plece cu el, le trăgea, le împingea

El era praf în fiecare club de fiecare dată. El dacă mergea prin distracţie înţelegea să bea vodkă sau aşa… După distracţie mereu urmau incidente. Fetele de pe lângă el erau ceva fete din club. După ce consumă puţin deja devine antipatic, nu mai poţi sta în jurul lui. Mereu pleca acasă singur. Dimineaţa, pe la 5-6-7, pleca des să se sustragă fără să plătească. Chiar dacă pleca la Night Club, unde fetele se ştiu destul de bine, tot singur pleca şi de acolo. Nu ajunge să fii doar frumos, dacă nu ai comportament.

Toată lumea se ferea de el şi îl lăsa singur. De la Paris pot să-ţi povestesc multe. Căuta numai scandal. Indiferent, el era genul de om cu care avea întotdeauna probleme. Următoarea scenă era că nu mai vorbea să plătească, dacă fetele nu voiau să plece cu ele le trăgea, le împingea… Mereu i-am spus că or să meargă la poliţie şi or să aibă martori. Încercam să-l temperez, să-l ajut. La Paris am cunoscut nişte fotomodele. La început părea un om mai deosebit şi la prima vedere era ok, iar după ce a început să consume alcool, se comporta urât cu fetele. Erau fete care erau mai cunoscute ca Mutu de zece ori la Paris. Eu am vorbit frumos cu ele, am discutat. Era şi Preşedintele cu noi.

De acolo el a început să tragă de ele. Au fost nişte probleme acolo, am ieşit foarte greu, dar am ieşit bine, asta a fost. Am ştiut cum să discut cu oamenii, am ştiut cum să ameliorez situaţia. Când l-a bătut Beinur a spus că nu l-a bătut ca să nu-l facă de ruşine, dar aşa s-a întâmplat. Eu plecam cu Beinur în Iran, eram în aeroport şi suna Mutu disperat să nu spună, să îl ierte, să îl scuze… Nu ştiu dacă mai nou mai face chestiile astea, nu mai are oameni pe lângă el„, a declarat Adrian Marţian, la Antena Stars.