DEZVĂLUIRI din dosarul lui Gabi Tamaş. Fotbalistul i-a ÎNJURAT ca la uşa cortului pe poliţişti

Dezvăluiri incredibile în cazul scandalului provocat acum o lună şi jumătate de fotbalistul Gabriel Tamaş. Poliţiştii care l-au dus la secţie pe fotbalist, după ce a spart uşa unui bloc şi, beat mort, a adormit pe un preş, au fost ameninţaţi şi înjuraţi de fotbalist. Acesta, spun oamenii legii, a încercat chiar să-i lovească.

12 iul. 2013, 11:32
DEZVĂLUIRI din dosarul lui Gabi Tamaş. Fotbalistul i-a ÎNJURAT ca la uşa cortului pe poliţişti

Pe 31 mai, Gabriel Tamaş făcea prăpăd într-un bloc din Capitală, informează România TV. După o beţie cruntă în club, fotbalistul a distrus uşa blocului şi a adormit pe holul de la primul etaj, cu capul pe un preş.

Poliţiştii care l-au încătuşat şi l-au dus la secţie au avut viaţă grea cu recalcitrantul fotbalist.

„Vă arăt eu cine sunt. Am bani suficienţi cât să vă dau afară din Poliţie. Mă c…c pe tine, eşti poliţist mă? Băga-mi-aş p..a în m…ii mă-tii de împuţit. Vă dezbrac, jegoşilor, mă p..ş pe salariul vostru, ne vedem în civil, vă arăt eu cine sunt”, scrie în plângerea sa un agent de la Secţia 1, care s-a constituit parte civilă în acest dosar.

Un alt agent scrie că fotbalistul Gabriel Tamaş le-a promis poliţiştilor că nu vor rămâne nepedepsiţi. „Pe drumul spre secţie, învinuitul a repetat că părinţii lui sunt poliţişti şi că o să ne arate el cine este. La secţie, ne-a spus că nu o să mai stăm 24 de ore la muncă, că o să ne aştepte, că nu o să se atingă el de noi, ci va pune pe cineva să ne bată”, a arătat poliţistul.

Tamaş şi-a angajat patru avocaţi pentru a-l apăra şi spune că regretă comportamentul său.