DEZVĂLUIRI din dosarul primarului Iaşiului: Gheorghe Nichita îşi spiona AMANTA. Motivul: GELOZIA

Gheorghe Nichita este acuzat de procurorii DNA că le dădea ordine poliţiştilor locali din subordine să supravegheze o persoană, oferindu-i acesteia cadou un telefon pe care era instalat o aplicaţie de tip SPY. Persoana respectivă ar fi amanta edilului, Adina Samson, care îi este subordonată la primărie.

01 mai 2015, 09:57

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a fost reţinut, joi noapte, de DNA, şi va fi prezentat, vineri, în faţa instanţei cu propunere de arsetare preventivă. Nichita este acuzat de mai multe infracţiuni, iar procurorii descriu modul cum edilul îşi spiona apropiaţii. 

Potrivit ziarulevenimentul.ro, în spatele dosarului in care este vizat primarul Gheorghe Nichita se afla relatia sa amoroasa cu o subalterna din Primaria Iasi. Toata povestea pentru care primarul Gheorghe Nichita a ajuns  in atentia procurorilor vizeaza fapte care pornesc de la gelozia primarului.

CITEŞTE ŞI OFICIAL DNA. Cum funcţiona aparatul de SPIONAJ al lui Gheorghe Nichita: Aplicaţie SPY pe telefon VIDEO

Mai exact, Gheorghe Nichita avea suspiciuni cu privire la faptul ca amanta lui ar mai flirta si cu alti barbati. De la simple suspiciuni si discutii contradictorii, primarul ar fi facut o obsesie pentru Adina Samson. Aceasta din urma este sefa Serviciului Managementului Calitatii din cadrul Primariei Iasi. Pentru aceasta tanara, primarul a divortat de sotia lui.

upa divort, a devenit foarte posesiv si pentru a scapa de orice nelamuriri pe care le avea cu privire la conduita iubitei sale mult mai tinere i-a pus pe agentii de la Politia Locala sa o urmareasca. Tanara a fost urmarita pas cu pas de subalternii lui Nichita.


Adina Samson, sefa Serviciului Managementul Calitatii din primarie, a fost ridicată şi ea, joi, de anchetatori pentru a fi audiată la DNA.

Într-un comunicat DNA se precizează că, „în cursul lunii aprilie 2015, pentru a avea un control permanent asupra activităților zilnice ale persoanei supravegheate, inculpatul Avîrvarei Ștefan, determinat de inculpatul Nichita Gheorghe, a achiziționat un program informatic conceput în scopul de a asigura accesul fără drept la un sistem informatic și a deținut această aplicație pe care a pus-o ulterior la dispoziția acestuia din urmă, în același scop.

Această aplicație de tip „spy”, a fost instalată din dispoziția inculpatului Nichita Gheorghe pe un telefon mobil ce a fost făcut cadou ulterior persoanei supravegheate.

În cursul aceleiași luni, primarul municipiului Iași, Nichita Gheorghe, l-a determinat pe inculpatul Avîrvarei Ștefan să acceseze fără drept sistemul informatic aparținând persoanei supravegheate, în scopul de a obține date informatice referitoare la locaţia GPS, fotografii, videoclipuri, e-mail-uri, mesaje tip SMS, transmisii de date realizate prin aplicaţii Skype, WhatsApp”.

Nichita Gheorghe, Hliboceanu Liviu Mihai și Avîrvarei Ștefan  vor fi prezentaţi vineri, 1 mai 2015, Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.