Dezvăluiri explozive despre procurorul Negulescu: „De Victor Ciutacu o să auzi ca despre Condrea” VIDEO

Vlad Constantin, omul de afaceri care a fost denunţător în mai multe dosare instrumentate de procurorul Mircea Negulescu, face noi dezvăluiri care arată cum acţiona procurorul DNA Negulescu.

06 mart. 2017, 19:19
Dezvăluiri explozive despre procurorul Negulescu: „De Victor Ciutacu o să auzi ca despre Condrea” VIDEO

Vlad Constantin, zis Şomeru’, spune într-un dialog că se teme că viaţa jurnalistului România TV Victor Ciutacu ar putea fi ăb pericol. „Uite cu aia dacă n-ai să auzi de Ciutacu… mi-e frică să-i mai dau materiale… Dacă n-ai să auzi că a murit ca Condrea…. Eu am rămas mut când mi-a spus… Dacă pentru Onea şi nevasta lui Onea a creat jurisprudenţă (procurorul Mircea Negulescu, n.r.) L-a învăţat un judecător cum să-şi ia terenul şi acum vrea să-l ardă pe judecător că şi ăla a făcut aceeaşi manevră. Deci omul nu e sănătos…”, sunt mărturiile lui Vlad Constantin.

„Dosarul acesta nu a fost făcut să mă ardă, să mă aresteze, a fost făcut să mă şantajeze, să mă duc tot la el. Că aşa a făcut la mine cu Onea şi cu Giluela. Zice Zdreanţa aia…” nu…”Jegoasa aia de Giluela s..e p..a”. Zice a luat toate dosarele tale de la Văduvan ca să… să te ardă. Pentru nevasta lui Onea a creat jurisprudenţă să o ardă şi pe aia că n-a putut să-l ardă pe Onea. Pe mine m-a pus să-l reclam pe Onea la Bucureşti, dar eu nu l-am reclamat cu fapte penale, că nu-mi face mie dosarul… că e obedient”.

Citeşte şi: Noi DEZVĂLUIRI despre modul de operare al procurorului Negulescu. Cum îşi ÎNSUŞEA afacerile celor pe care îi ancheta VIDEO

Ţinta era şi Andreea Cosma

„Spunea că ce casă are Andreea Cosma, că el nu şi-a făcut… Păi munceşte mă, frate. Că o distruge, că o face… Lu’ Andreea Cosma i-a stricat vreo 2-3 afaceri că afla… ”Am dus…am dus…Am scris 36 de pagini de Andreea Cosma”. Deci pe Andreea a nenorocit-o. Alex a făcut denunţ mincinos pe mama la o avocată şi mi l-a arătat mie Negulescu şi a pus o martoră una d-asta… care o f..tea el. O ştiu, dar nu-ţi spun ţie cine e. Înţelegi? Cu identitate protejată..Şi mi-l arăta mie..”Uite, domnule, ce fac eu pentru tine. Tu eşti fratele meu”.

Negulescu şi-a înregistrat şefa

„S-a dus la doamna Kovesi şi a înregistrat-o când i-a cerut acordul să-i deschidă dosar lui Ghiţă. A aşteptat două zile..Îmi spunea mie «Nu-mi dă K acordul!Nu-mi dă K acordul». El aştepta să zică Kovesi nu ca să poată să «o ardă». Înţelegi? El asta a făcut. El,  când s-a întâlnit prima dată cu un om, a gândit pista cum să îl “ardă”. Să te duci la şefa ta cea mare, să-i spui… El aştepta să-i zică doamna Kovesi «nu» ca să o ardă”, dezvăluie Vlad Constantin. 

„El s-a dus la doamna Kovesi să-i ceară acordul… personal, mă, înţelegi? Personal s-a dus să-i ceară acordul să-l aresteze pe Ghiţă. Să-nceapă urmărirea… pe Tony Blair ţi-ai găsit să-l arestezi? Ce-ai vrut să demonstrezi prin asta?”, mai spune denunţătorul procurorului Negulescu.