Noi dezvăluiri despre implicarea lui Giani Kiriţă în traficul de droguri. Stenograme de la o tranzacţie cu „drogul violului”

Giani Kiriţă a acceptat că colaboreze cu ofiţerii de la "Crimă Organizată" pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri, după ce el însuşi a fost pus sub acuzare. Cancan.ro prezintă noi dovezi ale implicării fostului dinamovist în această tranzacţie.

25 ian. 2017, 06:58
Noi dezvăluiri despre implicarea lui Giani Kiriţă în traficul de droguri. Stenograme de la o tranzacţie cu „drogul violului”

Giani Kiriţă a acceptat că colaboreze sub numele de cod „Ion Popescu”. În ciuda faptului că a negat informaţiile, cancan.ro vine cu noi dezvăluiri, menite să-l incrimineze. Astfel, una dintre stenogramele publicate îl prezintă pe „Ion Popescu” drept cumpărător al „drogului violului”, de la un sportiv legitimat la clubul Dinamo.

Citeşte şi Giani Kiriţă a acceptat să poarte microfoane în timpul tranzacţiilor cu droguri. Ce spune fostul fotbalist despre dosar

Kiriţă a acceptat să poarte microfoane pentru a-l „înfunda” pe vânzător, după cum reiese din înregistrările de mai jos Intenţionat, kiriţă cere informaţii despre cum se foloseşte „drogul violului”:

Presupusul traficant: ”Ascultă-mă puţin… într-un pahar de shot…

Colaboratorul ”Ion Popescu”: Aşaaa…
Presupusul traficant: … pui maxim zece picături… dai shotul pe gât…

Colaboratorul ”Ion Popescu”: Eu? Sau aia? (nota red. – se referea la viitoarea victimă, pe care urma să o drogheze şi eventual să întreţină raporturi sexuale cu ea, de aici şi denumirea de ”Drogul violului”)

Presupusul traficant: Şi tu şi aia… stai 20 de minute… Vezi că nu se întâmplă în 20 de minute… după alea… mai iei un shot… tot zece picături… Da? Nu lua mai mult!

Colaboratorul ”Ion Popescu”: … deci e pericol!

Presupusul traficant: E foarte tare, foarte periculos!

Colaboratorul ”Ion Popescu”: Am înţeles!

Presupusul traficant: Deci, iau un pic… pic… şi vezi cum te ia!

Colaboratorul ”Ion Popescu”: Dă-mi acum puţin în sticluţa asta… cât e sticluţa asta? Cât trebuie să-ţi dau pe ea?

Presupusul traficant: Bă! Fii atent! Că şi astea tre… nu mai pot să ţi le dau cu 450… ţi le dau cu 500”.

Pe măsură ce este consumat ”Drogul violului”, bărbaţii manifestă un grad mai mare de stimulare sexuală, iar femeile devin docile, acceptă relaţii multiple, involuntare, despre care nu-şi mai amintesc decât vag. Interesant este că stupefiantul dispare din sânge la câteva ore de la consum, ceea ce face aproape imposibilă dovedirea administrării lui.