Dezvăluiri INCREDIBILE. Cristian Cioacă se îmbogăţeşte de pe urma Elodiei. Ce a pus la cale poliţistul

Avocata familiei Ghinescu a declarat în exclusivitate la România TV că biroul de avocatură al Elodiei a fost dat spre închiriere de către Cristian Cioacă. Mai mult, Cioacă a primit deja un avans, 60.000 de euro, pentru un contract încheiat pe 10 ani. Crina Radu spune că apartamentul a fost cumpărat de Elodia special pentru a-şi amenaja cabinetul, iar poliţistul nu avea dreptul să-l închirieze.

13 apr. 2014, 08:24
Dezvăluiri INCREDIBILE. Cristian Cioacă se îmbogăţeşte de pe urma Elodiei. Ce a pus la cale poliţistul

În anul 2008, Cristian Cioacă a închiriat un contract de închiriere, cu promisiune de vânzare până în anul 2018. Cel cu care a încheiat acest contract susţine că a dat banii pentru această garsonieră, suma ridicându-se, potrivit România TV, la 60.000 de euro.

Acest act a fost însă anulat în instanţă de avocata familiei Ghinescu, sentinţa fiind definitivă. Acum, în schimb, garsoniera este dată spre închiriere, suma cerută fiind de 175 de euro, negociabil.

Citeşte şi DOCUMENT OFICIAL: De ce a fost ELIBERAT Cristian Cioacă, deşi e suspectat de UCIDEREA ELODIEI

Venind spre studioul dumneavoară din Braşov , este chiar în apropierea imobilului unde Elodia Ghinescu îşi amenajase cabinetul, am văzut un afiş mare de închiriat. Imobilul a fost cumpărat cu destinaţia de cabinet de avocatură, lucru recunoscut şi de către Cristian Cioacă în faţa instanţei. Acum este de închiriat, e un afiş foarte mare, se poate vedea din stradă. Cristian Cioacă nu avea dreptul să ia aceasta decizie fără acordul curatorului copilului, care este Ghinescu Emilia„, a declarat avocatul Crina Radu, la România TV.

Această garsonieră a fost cumpărată de soţii Cioacă în anul 2007, iar aici a funcţionat din iunie 2007 cabinetul de avocatură al Elodiei.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în dosarul Cioacă-Elodia: Contradicţii majore în privinţa ADN-ului