Dezvăluiri incredibile despre Elena Udrea din închisoarea Vilma Curling. Ce se întâmplă în fiecare zi

Aflată în închisoarea Vilma Curling, de la periferia capitalei San Jose, Elena Udrea își poate vedea fetița de două ori pe zi, dar vizitele sunt scurte, a anunțat Ministerul Justiţiei şi Păcii din Costa Rica prin intermediul purtătorului de cuvânt.

13 oct. 2018, 07:12
Dezvăluiri incredibile despre Elena Udrea din închisoarea Vilma Curling. Ce se întâmplă în fiecare zi

„Copilul nu este admis în mod permanent, este adus de două ori pe zi pentru a fi alăptat, într-un spaţiu special. Este procedura care se aplică și în cazul celorlalte deţinute care solicită acest lucru’, a anunțat instituția. 

Elena Udrea, reținută, săptămâna trecută, pe stradă în timp ce se plimba cu fetița ei, Eva Maria, ar fi putut cere să-i fie adus copilul în fostul penitenciar „El Buen Pastor”, pentru a sta împreună tot timpul. Dar acest lucru nu s-a întâmplat, scrie observator.tv citând presa din Costa Rica.

„Elena Udrea a fost informată că există un modul maternal în penitenciarul de la periferia oraşului San Jose în cazul în care este interesată să aducă bebelușul acolo. Directorul închisorii așteaptă un răspuns de la ea”, susțin sursele citate. 

Ministerul a adăugat că lipsa unui răspuns din partea Elenei Udrea nu înseamnă că aceasta nu-și poate vedea copilul, însă vizitele sunt scurte. 

Pe 4 octombrie, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni în Costa Rica. În această perioadă va fi efectuată procedura de extrădare în România.