DEZVĂLUIRI incredibile despre implicarea creatoarei de modă Maria Marinescu în traficul de droguri al soţului

Patronul firmei de turism care le vindea bilete de avion Mariei Marinescu şi soţului ei Frank Colin spune că românca a făcut presiuni pentru a şterge numele lor din registrele de zbor.

22 nov. 2013, 10:55
DEZVĂLUIRI incredibile despre implicarea creatoarei de modă Maria Marinescu în traficul de droguri al soţului

Audierile în dosarul traficului de droguri în care este implicat soţul Mariei Marinescu se ţin lanţ. În faţa anchetatorilor a ajuns inclusiv patronul firmei de turism prin care cei doi călătoreau. Procurorii cred că în timpul acestor călătorii soţul Mariei Marinescu transporta droguri.

Ieri la parchet am fost audiat 7 ore, anchetatorii au solicitat arhiva şi cu toate numele, inclusiv ale Mariei Marinescu şi ale lui Frank, inclusiv câte zboruri am efectuat, câte bilete le-am emis, câte excursii am efectuat„, a declarat Daniel Neaşcu, patronul firmei de turism, în exclusivitate pentru România TV.

Proprietarul firmei de turism susţine că Maria Marinescu a dorit încă de la prima călătorie făcută, ca numele ei şi a soţului, Frank Colin, să nu apară în registre.

La un moment dat Maria Marinescu a sugerat asociaţiei mele să nu apară numele lui Frank în agenţia de turism, în cazul în care dacă se interesează presa să nu apară nicăieri„, a precizat bărbatul.

Maria Marinescu a fost audiată miercuri seară la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), ea nefăcând la plecare nicio declaraţie.

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri, percheziţii la casa creatoarei de modă Maria Marinescu, soţul acesteia fiind suspectat de trafic de droguri, potrivit unor surse judiciare.

Soţul Mariei Marinescu, Frank Colin, este suspectat de implicare într-o reţea de trafic de droguri pe ruta Republica Dominicană – Franţa, au precizat sursele citate.

Percheziţiile făcut de procurorii DIICOT au avut loc la două adrese, una fiind la imobilul în care locuieşte în România Maria Marinescu.

Potrivit aceloraşi surse, percheziţiile la locuinţa Mariei Marinescu au fost făcute în cadrul unei comisii rogatorii, în urma unei sesizări primite de la autorităţile franceze.

Soţul Mariei Marinescu a fost arestat de autorităţile franceze în primăvara acestui an, pentru trafic de droguri. Ancheta vizează un transport de peste 700 de kilograme de cocaină, Frank Colin fiind suspectat că ar fi capul reţelei de trafic de droguri.

Maria Marinescu şi Frank Colin sunt căsătoriţi din 2009 şi locuiesc în Franţa.