Dezvăluiri INCREDIBILE. Adolf Hitler era dependent de droguri şi lua otravă pentru şobolani

Un documentar în care sunt incluse mai multe mărturii ale medicilor fostului dictator nazist Adolf Hitler, relevă faptul că acesta era un ipohondru dependent de droguri. Mai mult, el avea probleme cu organele genitale.

26 aug. 2013, 07:26
Dezvăluiri INCREDIBILE. Adolf Hitler era dependent de droguri şi lua otravă pentru şobolani

La mai bine de 70 de ani de la moartea lui  Adolf Hitler, continuă să apară noi amănunte legate de viaţa acestuia, fobiile şi suferinţele sale.

Astfel, potrivit unui documentar citat de România TV, într-o tentativă disperată de a demonstra că este superlativul virilităţii şi sănătăţii ariene, liderul german lua în fiecare zi câte 80 de medicamente – un obicei şocant care, potrivit unor psihiatri, este posibil să îl fi transformat într-un criminal în masă sadic. De exemplu, Fuhrerul priza cocaină pentru a-şi desfunda nasul şi lua pastile cu otravă pentru şobolani împotriva gazelor la stomac.

De asemenea, îşi injecta o substanţă făcută din testicule de taur pisate pentru a-şi creşte libidoul. Acest cocktail de substanţe i-a făcut pe unii să se întrebe dacă nu cumva medicul personal al lui Hitler a fost agent dublu, care încerca de fapt să îl omoare.