Dezvăluiri ŞOC făcute de iubita lui Lewis Hamilton. Cum este campionul mondial în INTIMITATE

Veronica Valle (26 de ani), una dintre fostele iubite ale lui Lewis Hamilton (33 de ani), a făcut dezăluiri intime în presa britanică despre campionul din Formula 1.

14 ian. 2018, 15:04
Dezvăluiri ŞOC făcute de iubita lui Lewis Hamilton. Cum este campionul mondial în INTIMITATE

Veronica Valle a vorbit despre obiceiurile neobişnuite ale cvatruplului campion mondial din Formula 1.

FORMULA 1. Contract-record pentru Lewis Hamilton propus de Mercedes

„Lewis e un caracter foarte ciudat, îşi poate schimba stările rapid. De exemplu, ne aflam în avionul de New York şi a înnebunit când a aflat că pilotul a mers la toaletă! Ar fi vrut să-l bată pe pilot. A zis: „Toţi ştiu că nu trebuie să-şi facă nevoile în avionul meu!”. Era nebun de-a dreptul.

Peste câteva luni, eram în casa din Monaco şi am folosit toaleta de lângă bucătărie. M-a văzut venind, m-a întrebat de ce am stat atât de mult, apoi mi-a spus că trebuia să o folosesc pe cea din sufragerie. A fost bizar! De câte ori mâncam câte ceva, îmi spunea în faţa tuturor: „Uita-te cât eşti de grasă!”. A făcut o remarcă precum aceasta de faţă cu prietenii lui şi toţi au început să râdă.

Am rămas fără bagaje timp de patru zile şi nici măcar nu m-a întrebat dacă am nevoie de vreo haină. Nu aveam nici măcar o periuţă de dinţi şi a trebuit să port aceleaşi haine timp de patru zile. Ultima dată, am mers într-o vacanţă în Barbados, ne aflam la o petrecere şi l-am întrebat dacă e OK. A început să ţipe la mine şi mi-a spus că nu e treaba mea!

Prietenii lui spun că Lewis se comportă aşa când bea. După o singură băutură se schimbă şi devine atât de ciudat”, a declarat bruneta de 26 de ani.