Dezvăluiri şocante: Să nu bei niciodată APĂ în avion!

Un însoţitor de zbor a făcut dezvăluiri neaşteptate. Stewardul susţine că ei nu beau niciodată apă în avion dintr-un motiv pe care nimeni nu îl ştia până acum. "

08 iun. 2017, 18:23
Dezvăluiri şocante: Să nu bei niciodată APĂ în avion!

„Însoţitorii de zbor nu vor bea niciodată apă în avion”, a spus stewardul.  Acest lucru se datorează faptului că şi în cazul în care rezervoarele de apă sunt curăţate, însoţitorii de zbor nu sunt niciodată informaţi când sau cât de des are loc acest procedeu. Ei nu sunt siguri de cât de curată e apa, motiv pentru care stau departe de ea.

Situaţia este susţinută şi de Asociaţia participanţilor la zbor din SUA, care menţionează că apa care se foloseşte în avioane „este reglementată de Agenţia pentru Protecţia Mediului”. Cu toate acestea, regulamentul precizează că se „acordă companiilor aeriene o largă putere de apreciere cu privire la cât de des trebuie să testeze apa şi să spele rezervoarele”.

Citeşte şi Apa-detox, cea mai nouă metodă de slăbit

Un studiu al Agenţiei pentru Protecţia Mediului a constatat recent că unul din fiecare 10 avioane comerciale din Statele Unite a avut cel puţin un test pozitiv pentru bacteria coliformă, o bacterie ce poate cauza boli grave.