Dezvăluiri uluitoare în cazul Caracal. Telefoane misterioase date de pe telefonul Luizei Melencu după dispariţia fetei

Familia Luizei a aflat de la procurori că de pe telefonul fetei s-a vorbit cu mai multe persoane de etnie romă, localizate în Breaza, județul Prahova. Mama Luizei spune că numărul suspect a fost apelat de câteva ori, chiar în perioada când fata a dispărut. Pe de altă parte, familia Luizei spune că fata s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară.

10 sept. 2019, 08:30
Dezvăluiri uluitoare în cazul Caracal. Telefoane misterioase date de pe telefonul Luizei Melencu după dispariţia fetei

Familia Luizei Melencu a încercat să afle singură cu cine a vorbit fata în ziua dispariției și a cerut companiei de telefonie mobilă listingul pentru numărul ei. Dar cererea le-a fost refuzată, deși abonamentul e pe numele mamei, care-l plătește și acum. Și-l va plăti și luna viitoare, până pe 10 noiembrie, când el o să expire.

Dar listingul lui, pentru a vedea exact de pe ce numere de telefon a fost sunat în 15 și 19 aprilie, bunicul spune că nu s-a gândit să-l ceară. Deși are tot abonament, la aceeași companie.

De la procurori, rudele Luizei au aflat că printre ultimele apeluri înregistrate pe telefonul fetei ar fi și câteva de pe un număr localizat în Breaza, județul Prahova. Iar anchetatorii au stabilit că erau niște persoane de etnie romă.

Ţi se face pielea de găină. Ultimele cuvinte ale Luizei înainte de a urca în maşina lui Dincă: „Hai, tati, că…”

„Niște țigani, doi bărbați și o femeie. Numărul acela apărea în listing de câteva ori, chiar în perioada când fata a dispărut”, spune Monica Melencu, potrivit Libertatea.

Tot de la procurori au aflat, înaintea presei, că au fost descoperite la liziera pădurii acele fragmente de oase carbonizate. Însă doar de la televizor știu că pe o noptieră din casa lui Dincă ar fi fost găsite niște pete de sânge care ar fi ale Luizei. Cred și se gândesc că Dincă ar putea avea o legătură cu dispariția Luizei. N-au nici o altă informație de care să-și lege speranțele.

Cei de la DIICOT central nu-i permit avocatului care îi reprezintă să consulte probele aflate la dosar. Iar singurii care țin legătura cu familia Luizei sunt polițiștii de la BCCO Craiova, iar ei „nu pot da informații dintr-o anchetă aflată sub coordonarea procurorului.”

Familia Luizei povesteşte că adolescenta a avut un singur iubit, pe Alexandru. Se știau de când erau copii, părinții lor se cunoscuseră în Italia, unde erau cu toții la muncă. „Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat”, spune Ioana, prietena Luizei. „Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor”, mai spune prietena ei.

„Alex are vreo 20 de ani. Erau de 3-4 luni împreună și venea aici s-o vadă. Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore”, povestește mama Luizei.

Declaraţia care l-a scos din minţi pe Dincă. Ce l-au întrebat procurorii despre Luiza

„În sufletul ei, avea ceva pentru el”, completează Ioana. „Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună.”

„Numai că sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el”, mărturisește prietena Luizei. „Mi-a zis nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el. El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el.”