Dezvăluiri ULUITOARE în cazul tânărului infectat cu HIV, decedat în Segarcea VIDEO

Cazul tânărului bolnav de SIDA ia amploare de la o zi la alta. Rudele lui susţin că băiatul le spunea fetelor cu care avea relaţii că este infectat cu HIV. Între timp, două iubite de-ale sale au fost deja confirmate seropozitive. Una dintre ele, a aflat chiar la înmormântare că el suferea de cumplita maladie. Alte aproape 40 de persoane, foste iubite ale tânărului şi partenerii lor, aşteaptă rezultatele analizelor. Poliţia, Parchetul şi DSP anchetează cazul. Tânărul a fost infectat de mic şi era în evidenţele autorităţilor de peste 19 ani. 

22 oct. 2014, 06:03
Dezvăluiri ULUITOARE în cazul tânărului infectat cu HIV, decedat în Segarcea VIDEO

Moartea unui tanar din Segarcea a pus un oras intreg pe jar dupa ce medicii au aflat, in urma unei autopsii, ca este bolnav de SIDA. Astfel, aproape 40 de persoane care au intrat in contact cu el, multe dintre ele femei care au intretinut relatii sexuale cu tanarul, s-au prezentat de urgenta pentru analize.

Tânărul care a murit a fost infectat cu HIV în copilărie şi era în evidenţa Direcţiei de Sănătate Publică de peste 19 ani. Vecinii tânărului nu ştiau că Daniel este bolnav de SIDA. Primarul din orasul Segarcea sustine ca mama tanarului ar fi cea vinovata ca s-a ajuns ca situatia sa ia o asemenea amploare. Medicul de familia aflase că băiatul este seropozitiv şi a încercat să facă publică starea tânărului după ce acesta a avut o relaţie cu fiica lui, dar când a încercat să-i informeze pe ceilalţi, a fost ameninţat cu procesul de mama lui Daniel.

CITEŞTE ŞI Iubita tânărului mort de SIDA e şi ea infectată cu HIV. Alte 40 de persoane, suspecte că ar fi bolnave

Rudele lui susţin că băiatul le spunea fetelor cu care avea relaţii că este bolnav. Între timp, întreaga comunitate este speriată, iar zeci de tineri aşteaptă înfricoşaţi rezultatul analizelor. Virusul a fost confirmat în cazul a două dintre fostele iubite ale tânărului din Segarcea. Una dintre fete a aflat abia după moartea lui Daniel că era infectat cu virusul HIV. Pe lista de suspecţi a medicilor mai sunt 38 de persoane. În plus, Daniel avea şi tatuaje, făcute atât în ţară, cât şi în străinătate. 

SIDA este singura boala menţionată în mod expres în codul penal românesc. Transmiterea virusului de către o persoana care se ştie infectată se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 15 ani. Însă, legea nu îl obligă pe bolnav sa îşi informeze partenerul, dar îi cere să îl protejeze.