Dezvăluirile ŞOCANTE ale unui cercetător NASA: Am văzut oameni pe Marte acum 35 de ani VIDEO

Mai multe declaraţii controversate au şocat presa internaţională. Astfel, un fost angajat NASA a recunoscut în timpul unei emisuni la un post de radio american o serie de informaţii confidenţiale ce nu ar fi trebuit fi făcute publice.  

02 dec. 2014, 08:38
Dezvăluirile ŞOCANTE ale unui cercetător NASA: Am văzut oameni pe Marte acum 35 de ani VIDEO

Întreg incidentul s-a petrecut în America, atunci când, în timpul unei emisiuni de radio, în direct, o ascultătoare a mărturisit: „Am văzut oameni pe Marte, acum 35 de ani”, în timp ce urmarea o misiune NASA, potrivit Mirror.

Citeşte şi Dovezile pe care NASA vrea să le ascundă de ochii lumii. Oamenii sunt BULVERSAŢI. VIDEO

Astfel, femeia, cunoscută drept Jackie, a recunoscut ca este fost angajat al NASA şi că ea a observat oameni îmbrăcaţi în costume speciale de protecţie pe Marte. Ea a continuat dezvăluirile şocante, explicând că lucra la salvarea informatiilor transmise de pe Marte de misiunea Viking, atunci când a observat, într-o altă transmisiune live din spaţiu, oameni.

 

Ma intreb daca poti rezolva un mister vechi de peste 27 de ani. Roverul Viking se plimba intr-un perimetru stabilit initial, insa pe un alt canal unde primeam imagini live de acolo, deodata, am observat doi oameni in costume de astronaut, nu cele obisnuite, pe care le cunoastem cu toti. Se indreptau catre Roverul Viking, venind dinspre linia orizontului. Intrebarea mea este: erau oamenii nostril?„, a declarat Jackie.

Citeşte şi China trimite o sondă spaţială pe Marte, până în 2020

Inedit este faptul că femeia spune că nu era singură în camera respectivă, ci se afla alături de alţi şase angajaţi.