Dezvăluirile vecinilor lui Guru Bivolaru. Orgiile au început în curtea casei părinteşti VIDEO

Colegii de clasă şi-l amintesc pe Gregorian Bivolaru drept un tocilar retras, mai mereu bătut de şmecherii din clasă. În casa din Tărtăşeşti în care el a crescut trăiesc acum câţiva membri MISA, cu care nimeni din sat n-a schimbat măcar o vorbă.

28 feb. 2016, 17:31
Dezvăluirile vecinilor lui Guru Bivolaru. Orgiile au început în curtea casei părinteşti VIDEO

Viorel, vecinul lui Grig Bivolaru, îşi aminteşte de escapadele lui Guru, care acum 50 de ani îşi făcea de cap în lanul de porumb din spatele casei. „Acest Guru ducea tot felul de studente, tinere fete, undeva prin grădinile socialiste… Făcea o mică tabără cu un cearşaf sau două agăţate frumos, parcă erau nişte corturi de tip „crucea roşie”, şi făceau diverse poze. Am fost atenţionat de anumiţi vecini că pot să merg să vizionez primul film porno din viaţa mea„, a povestit Viorel, pentru România TV.

Citeşte şi Declaraţia tinerei care l-a vizitat pe Bivolaru, la Paris: În casă era un puternic miros de mentă, am ameţit VIDEO

Foştii colegi de şcoală şi-l amintesc pe Gregorian Bivolaru ca pe un tocilar luat mai mereu peste picior de băieţii mai dezgheţaţi ca el. „Era foarte studios, citea foarte mult, la literatură era eminent, avea numai 10! Era aşa, mai ciudat, mai retras. Era ciuca bătăilor„, îşi aminteşte unulo dintre colegi.

În casa în care s-a născut şi a copilărit Gregorian Bivolaru locuiesc acum câţiva membri MISA despre care vecinii nu ştiu mai nimic.

Citeşte şi Gregorian Bivolaru a lansat un avertisment teribil. Vorbeşte despre o conspiraţie şi un guvern satanic VIDEO

Gregorian Bivolaru a fost condamnat în 2013 la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată. În 2004, Bivolaru a fugit din ţară. Un an mai târziu, fondatorul MISA a primit azil politic din partea autorităţilor suedeze. Vineri, el a fost reţinut în Franţa.