Dialog spumos Dumitrescu – Becali: „Ia-ţi licenţa Pro!” Răspunsul genial dat de patronul FCSB

Craiova - FCSB 2-1. Vicecampioana României a suferit a doua înfrângere la rând în Liga 1 și a căzut de pe prima poziție a clasamentului, iar eșecul de la Craiova a dat naștere unei serii de reacții din partea antrenorului bucureștenilor, Nicolae Dică, urmate de cele ale patronului Gigi Becali. După ce a asigurat că nu-și va da afară tehnicianul, omul de afaceri a avut parte de o provocare din partea lui Ilie Dumitrescu, din care a rezultat o discuție antrenantă și, pe alocuri, spumoasă.

RomaniaTV.net
22 oct. 2018, 12:54
Dialog spumos Dumitrescu – Becali: „Ia-ţi licenţa Pro!” Răspunsul genial dat de patronul FCSB

Provocat de Ilie Dumitrescu să își ia licența de antrenor, chiar la nivelul Pro, cel mai înalt nivel, patronul de la FCSB I-a răspuns similar antrenorului și a făcut o trimitere la afacerile acestuia, transmițându-i că el nu-l pune să-și ia licență de director de restaurante sau de hoteluri.

După ce l-a reconfirmat pe Nicolae Dică în funcție, în urma declarației făcute de antrenor cu privire la libertatea de care duce lipsă pe banca echipei FCSB, Becali a continuat seria afirmațiilor surprinzătoare și a spus că, în cel mult un an, antrenorul echipei sale va fi Ionuț Luțu.

Dialogul dintre Ilie Dumitrescu și Gigi Becali
Ilie Dumitrescu: „Știi ce mai trebuie, mă, Gigi, acum? Să-ți iei licența Pro, dacă poți și gata, la revedere!”

Gigi Becali: „Mă, Ilie, nu mă interesează să iau. Păi, la mine acasă… Eu nu îți spun ție ce să iei, Ilie. Eu își spun ție să iei diplomă de director de restaurante și de hoteluri? Eu spun: fă ce vrei tu și eu fac ce vreau eu. Păi, e interzis?”

Ilie Dumitrescu: „Nu”.

Gigi Becali: „E penal?”

Ilie Dumitrescu: „Nu, Doamne ferește, ce discuți acolo? Vorbești alte lucruri”.

„Eu nu vreau să iau campionatul, eu vreau doar Europa League și să iau 15 milioane. Și să ia alții campionatul să intre în falimente toți, cum au intrat până acum. Cum le-au luat, au intrat în faliment. Eu vreau să-l iau și o să-l iau. Și o dă-l ia Dică. Comentați voi ce vreți. Dacă vă spun că nu-l dau afară pe Dică, ce mai vreți? Sunteți turci? Dacă pleacă, e problema lui. Dacă sunt eu vinovat, cum să dau omul afară, sunt nebun?”, a mai spus patronul de la FCSB.

Libertatea lui Dică la FCSB, elementul care poate destabiliza de tot vestiarul
Ilie Dumitrescu l-a avertizat bunul său prieten despre efectele negative pe care le-ar putea avea intervențiile sale asupra vestiarului și a relației antrenorului cu jucătorii: „Te-ai gândit la consecințe, când ai făcut afirmația din seara asta (n.r. duminică seară)? Apar anumite incidente în vestiar. Vorbim de personalitatea antrenorului, iar Dică nu e tocmai OK, după o declarație de genul ăsta. Pot fi niște dialoguri acolo, în cabină, niște reacții ale jucătorilor față de antrenor”.

„Peste tot unde au fost dialoguri în cabină, au intrat în faliment. Numai asta o să vă repet. Porumboiu a băgat 50 de milioane în fotbal și nu a luat o Cupă. Și Voluntari a luat o Cupă!”, a fost replica lui Becali, care afirmă că se axează numai pe profit la FCSB.