Dică, după înfrângerea de la Călăraşi. Cum explică eliminarea FCSB din Cupa României

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat că formaţia nu a avut o prestaţie slabă la Călăraşi, deşi a fost eliminată din Cupa României, dar a precizat că aştepta mai mult de la jucătorii cu experienţă.

02 nov. 2018, 06:42
Dică, după înfrângerea de la Călăraşi. Cum explică eliminarea FCSB din Cupa României

Prestaţia nu a fost slabă, a fost un joc echilibrat, ne-am creat ocazii, am marcat şi un gol. Am primit două goluri la două cornere, dar am avut momente bune de joc, în care am avut posesia. Din păcate, nu am reuşit să câştigăm acest joc. Aşteptam mai mult de la jucătorii cu experienţă„, a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Tehnicianul FCSB-ului i-a remarcat, totuşi, pe tinerii jucători pe care i-a trimis în teren în meciul cu Dunărea Călăraşi: „Moldovan, care a intrat pe parcurs, Dumitru, care a şi marcat, Stoica, Bodea, un copil, la fel. Ăsta este singurul lucru pozitiv din această seară„.

Dică a explicat şi de ce a odihnit titularii: „I-am lăsat acasă pentru jocul cu Astra, de duminică. Aşa am pregătit jocul, unii au fost titulari, alţii au intrat pe parcurs. Ne doream să câştigăm meciul. Obiectivul principal este acela de a câştiga campionatul, pe treaba asta trebuie să ne axăm în continuare. A rămas singurul obiectiv din acest an„.

FCSB a fost eliminată în optimile Cupei României, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Dunărea Călăraşi. Golurile au fost marcate de Şeroni (47) şi Dobrosavlevici (80) pentru Dunărea Călăraşi, respectiv Dumitru (82) pentru FCSB.