Diego Simeone se gândeşte să părăsească Atletico Madrid: Să pierzi două finale este un eşec

Diego Simeone, antrenorul echipei de fotbal Atletico Madrid, este la a doua înfrângere în finala Ligii Campionilor, după ce a pierdut în 2014 finala tot în fața lui Real Madrid. "Să pierzi două finale este un eșec", a comentat Simeone, csre se gândeşte dacă mai rămâne la echipă sau nu.

29 mai 2016, 10:08
Diego Simeone se gândeşte să părăsească Atletico Madrid: Să pierzi două finale este un eşec

Atletico Madrid, formaţia condusă de Diego Simeone, a pierdut a doua oară finala Ligii Campionilor în faţa lui Real Madrid.

„Dacă trebuie să continui la Atletico sau este sfârșitul unui ciclu? Trebuie să mă gândesc la asta”, a spus misterios Simeone, fără să adauge nimic despre posibilitatea despărțirii de echipa din capitala Spaniei.

„Sunt mândru de jucătorii mei. Țin la jucătorii mei, au dat totul. Aveau crampe. Le-am spus ‘nu plângeți'”, a afirmat tehnicianul argentinian.

„Dacă trebuie să-mi descriu sentimentele din interior, prefer să mă distanțez puțin, să găsesc sprijin la apropiații mei. În viața mea, nimic n-a fost ușor. Aceste două finale înseamnă o realizare frumoasă, dar nu știu care din cele două înfrângeri e mai dureroasă”, a subliniat el.

„Mă simt responsabil pentru fanii care au plătit biletul”, a mai spus Simeone.

„Zinedine Zidane are noroc, la Real, să antreneze una din cele mai mari trei echipe ale lumii, alături de Barcelona și Bayern. Cel care câștigă e cel mai bun. E greu să tragi învățăminte imediat după meci. Trebuie să continui să muncești, asta e tot ce pot spune”, a adăugat argentinianul.

Real Madrid a câştigat, sâmbătă noaptea, finala Champions League 2016, după 1-1 şi 5-3 la loviturile de departajare cu Atletico Madrid. Scorul după 90 de minute a fost 1-1, la fel şi după 120 de minute.

Citeşte şi: REAL MADRID – ATLETICO MADRID 1-1, 5-3 la 11 m, în FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2016