Dietă cu grapefruit. Cum să slăbeşti 5 kg într-o săptămână

Grapefruit-ul este un fruct foarte util, deoarece conţine o cantitate mare de suc, bogat în vitamina C, antioxidanţi, oligoelemente, minerale, şi mai puţină celuloză. Grapefruitul are capacitatea de a purifica corpul, de a preveni cancerul, infecţiile virale, şi alte boli, dar nu trebuie să ţină locul altor medicamente.

RomaniaTV.net
15 sept. 2014, 20:30
Dietă cu grapefruit. Cum să slăbeşti 5 kg într-o săptămână

Înainte de a încerca această dietă cu grapefruit, trebuie să vă asiguraţi că sunteţi sănătoşi şi că nu luaţi nici un medicament. Dacă această condiţie este îndeplinită timp de 7 zile, atunci puteţi slabi 5 kg. În fiecare dimineaţă, în timpul acestor şapte zile mâncaţi grapefruit sau suc de grapefruit proaspăt stors. Această este o cerinţă generală pentru toată săptămâna.

Ziua 1
Mâncaţi câte un grapefruit la micul dejun, prânz, cină, şi de asemenea puteţi să adăugaţi iaurt degresat în cantităţi nelimitate. Iaurtul oferă organismului multe proteine benefice şi îmbunătăţeşte microfloră stomacului şi intestinelor, care previne ulcerul, gastrita şi alte boli digestive. Ar trebui să beţi apă în cantităţi mari.

Ziua 2
Mâncaţi un grapefruit la mic dejun, prânz, cină şi multe fructe, struguri şi banane. De asemenea, continuaţi să beţi multă apă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO