Dieta cu kiwi 2 în 1: detoxifiere şi slăbire. Dai jos 1 kilogram pe zi

Vrei sa iti purifici organismul si in acelasi timp sa dai jos cateva kilograme? Dieta cu kiwi este solutia ideala. Te ajuta sa scapi de cate un kilogram de pe zi, asigura nutritionistii.

RomaniaTV.net
15 ian. 2016, 21:48
Dieta cu kiwi 2 în 1: detoxifiere şi slăbire. Dai jos 1 kilogram pe zi

Sarbatorile s-au incheiat demult, dar au ramas kilogramele vizibile acolo unde nu ti-ai fi dorit: pe abdomen, maini si coapse. Dieta cu kiwi insa te ajuta sa dai rapid jos tot ce ai acumulat. Aminteste-ti insa sa bei multa apa pentru ca nu vei slabi niciodata daca nu te hidratezi suficient. Evita alcoolul si mai ales nu prelungi dieta mai mult de 7 zile.

Iata ce trebuie sa consumi la aceasta dieta:

Micul dejun este la fel in fiecare zi. Ceai cu suc de portocale sau o jumatate de ceasca de cafea de orz, doua felii de paine de orz, doua lingurite de gem dietetic sau o lingurita de miere, 3 kiwi si un pahar de suc de ananas proaspat.

Luni

Pranz:
450 de grame de fructe amestecate (nu banane, struguri si nici smochine), 5 kiwi zdrobite cu blenderul, un pahar de ceai diuretic.

Gustare:
o portocala si doua felii de orez, un pahar de ceai din plante sau o cafea fara zahar.

Cina:
O salata de fenicul si rosii, 150 de grame de piept de pui cu smantana si curry, legume fierte, stropite cu cateva picaturi de lamaie, 3 kiwi.

Citeşte continuarea pe ele.ro