Dieta cu lămâi. Cum slăbeşti sănătos 10 kilograme în nici trei săptămâni

Numaratoarea inversă pentru Sărbătorile Pascale a început şi cel mai probabil îţi faci griji pentru felul în care vei arăta în ţinutele pe care ţi-ai propus să le porţi. Nu-i nimic. Chiar dacă îţi vine greu să crezi, mai este timp suficient să dai jos nişte kilograme bune. 10 chiar, dacă alegi dieta cu lămâi.

RomaniaTV.net
10 feb. 2016, 10:04
Dieta cu lămâi. Cum slăbeşti sănătos 10 kilograme în nici trei săptămâni

Dieta cu lamai este una dintre cele mai indicate regimuri de slabire si de detoxifiere in acelasi timp. Si nu e nevoie sa iti schimbi regimul alimentar pentru a urma aceasta cura de slabire. Practic, trebuie sa respecti cateva reguli usoare si sa mananci cel mult sapte lamai pe zi.

Citeşte şi  Dieta de 13 zile sau dieta daneză

In prima zi trebuie sa bei zeama de la o lamaie, in a doua zi, sucul a doua lamai, in a treia zi, sucul obtinut de la trei lamai si tot asa, progresiv, pana in ziua a saptea, in care vei bea sucul a sapte lamai. Apoi faci o pauza de doua zile, dupa care continui dieta, insa consumand zema de lamaie in ordine inversa, de la 7 lamai in ziua a 10-a, pana la una, intr-a 16-a zi.

Probabil ca deja te-ai strambat gandindu-te ca va trebui sa bei probabil doua cani de zeama de lamaie. Ei bine, nu e chiar asa o tragedie, tinand cont ca il vei bea diluat cu apa, sub forma unei limonade sau dizolvat in ceai. La fel de bine, o parte din suc o poti folosi pentru a aroma salate.

Citeşte continuarea pe ele.ro