Dieta fulger cu apă caldă. Slăbeşti fără să faci nimic

Se tot vorbeşte despre diete şi fiecare dintre noi o caută să o identifice pe cea potrivită. Ne dorim să slăbim mult şi repede, eventual fără prea mult efort. Un astfel de regim e reprezentat de Dieta cu apă caldă.

RomaniaTV.net
11 feb. 2016, 10:25
Dieta fulger cu apă caldă. Slăbeşti fără să faci nimic

Chiar daca la prima vedere ti-ai imagina ca este vorba despre consumul de apa fierbinte, nu este vorba decat despre apa la temperatura corpului, adica in jur de 37 de grade Celsius. Astfel, dieta presupune consumul a cel putin putin 2 litri de apa incalzita pe zi, inainte si dupa fiecare masa. Aceasta apa calda faciliteaza tranzitul intestinal si eliminarea toxinelor din organism.

Citeşte şi  Cel mai puternic ceai de slăbit. Dai jos 5 kilograme într-o săptămână

Ce presupune dieta cu apa calda

In timpul acestei diete, alimentatia trebuie supravegheata. Nu va trebui sa numeri caloriile, ci doar sa mananci in cantitati moderate si sa reduci pe cat posibil fast-foodul, prajelile, dulciurile, bauturile acidulate si alcoolice, scrie slabsaugras.ro. Daca reusesti sa le elimini complet, pierderea in greutate va fi si mai mare.

Ziua trebuie sa inceapa cu un pahar cu apa calda baut pe stomacul gol. Apoi, inainte cu 5-10 minute si dupa consumul oricarui aliment va trebui sa bei un pahar de apa calda, pentru a accelera digestia.

Citeşte continuarea pe ele.ro