Dieta lichidă te ajută să slăbeşti până la Crăciun

Dieta cu sucuri naturale pe care ţi-o prezentăm astăzi te va ajuta să slăbeşti până la Crăciun şi să fii gata de petrecere în cel mai scurt timp. Concepută pe un raport de 5:2, dieta cu sucuri este noul tău aliat în lupta cu kilogramele.

RomaniaTV.net
02 dec. 2015, 11:17
Dieta lichidă te ajută să slăbeşti până la Crăciun

Vrei să arăţi grozav de Crăciun, într-o nouă rochie ce îţi pune silueta în evidenţă? Iată cum poţi să slăbeşti şi să îţi subţiezi talia, astfel încât, până va începe sezonul petrecerilor, să începi să porţi haine cu o mărime sau două mărimi mai mici. Totodată, dieta cu sucuri îţi va îmbunătăţi aspectul pielii, al părului şi îţi va da mai multă energie în sezonul rece.

Au mai rămas 24 de zile până la Crăciun, aşa că poate ai început deja să te panichezi că nu vei încăpea în rochia ta favorită. Dar ajutorul este chiar la îndemâna ta, dacă vei apela la planul „The Juice Master”, din cartea nouă scrisă de Jason Vale, „5:2 Juice Diet”.

Citeşte şi  Dieta de 2000 de calorii pe zi, creată special pentru femei

Jason Vale, autorul cărţii şi totodată lifestyle coach, în vârstă de 46 de ani, a descoperit beneficiile sucurilor proaspete în urmă cu 15 ani, pe când era doar un fumător care nu mânca nimic altceva în afară de junk food.

Însă cu ajutorul sucurilor preparate chiar de el, bărbatul a reuşit să slăbească şi şi-a transformat sănătatea – iar acum principiile dietei sale te pot ajuta şi pe tine să slăbeşti la timp, pentru a îmbrăca rochia ta preferată în seara de Crăciun sau Revelion.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.